Diverse elektronik

På denna sida hittar du mindre elektroniska produkter för ditt hem. Produkterna kan bl.a. göra din vardag enklare och säkrare. Med en viltkamera kan du hålla ett öga på djur och andra objudna gäster. En energimätare kan avslöja energislukare i hemmet och en väderstation kan hjälpa dig att klä dig när du går ut. Se urvalet på denna sida.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Färg
  • (3)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 4 med 4 totalt
Du har sett 4 med 4

Metalldetektorer och annan elektronik

På denna sida hittar du ett stort urval av elektronik. Det finns massor av roliga och praktiska apparater som kan hjälpa dig i vardagen. En av dessa är en metalldetektor, som kan användas för flera olika uppgifter. Har du tappat några nycklar till hänglåset på stranden kan det vara en hjälp att hitta dina nycklar igen. Samtidigt kan det också bara vara ett roligt tidsfördriv att leta efter gömda skatter i sand och jord. De går på batterier.

Elektroniska produkter för hemmet

På Harald Nyborg säljer vi en hel del produkter inom elektronik. Det är därför vi också har så många produkter att inte alla passar in i sin egen kategori. Av denna anledning har vi skapat denna kategori där du hittar all annan elektronik. Om du inte har hittat det du kan använda någon annanstans är det definitivt det du letar efter. Här hittar du massor av elektronik, som säkert täcker alla behov du kan ha. Vi säljer olika kameror, energimätare och även metalldetektorer. Vi har även kategorier för t.ex. Walkie talkies, minneskort och övervakningskameror.