Lagerhyllor

Ordning och reda och bra förvaringsmöjligheter är A och O för att hålla ett rum organiserat och städat. Med många prylar eller stora volymer lagervaror kan det ibland vara svårt, men med en praktiskt och smart utformad lagerhylla har du kommit en bra bit på vägen. Spana in vårt breda utbud av prisvärda lagerhyllor och förvandla ditt lager, garage eller verktygsbod till en organiserad dröm!

SMARTA OCH PRISVÄRDA LAGERHYLLOR

Genom att investera i ett smart hyllsystem bestående av lagerhyllor och förvaringshyllor i olika höjder och bredder så blir det betydligt enklare att hitta de verktyg eller prylar som du letar efter. Att skapa förvaring på höjden gör dessutom att du får en renare golvyta med mindre risk för snubbelolyckor och att dina saker kommer till skada. Vi erbjuder hyllor av metall och trä med hög hållbarhet och stabilitet, och många är designade med justerbara hyllplan så att du kan placera dem precis så som du önskar.
Oavsett om du har en stor lagerlokal eller en liten verktygsbod som behöver organiseras så har Harald Nyborg garanterat en passande förvaringshylla för dina behov. Köp en eller flera och skapa det hyllsystem som du behöver för att erbjuda tillräcklig förvaring för alla dina verktyg och tillbehör. Komplettera sedan med smarta förvaringsboxar, krokar, korgar och lådor för att sortera de olika redskapen och på så sätt se till att du aldrig mer behöver ödsla tid på att leta efter rätt verktyg igen. Välj ut de lagerhyllor som passar dig och dina behov till ett bra pris i vår webbutik!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida