Raaco lådskåp

Praktiska verktygsväskor

Håll ordning och reda bland dina verktyg, bultar, skruvar och spikar med smarta verktygsväskor, verktygslådor och sortimentlådor. Här finns ett brett utbud av förvaringslösningar så att du kan arbeta på ett mer effektivt och organiserat sätt. Perfekt att ha i garaget, i verkstaden, ute i trädgården eller för att ta med sig till arbetsplatsen! Förvaringslösningarna till verktyg finns i olika storlekar, material och utformningar för att passa olika behov och användningsområden.

Håll ordning med smarta förvaringslösningar

Alla dina bygg- och renoveringsprojekt kommer att bli både roligare och enklare om du har ordning och reda bland dina verktyg, skruvar, spikar, muttrar, bits och andra smådelar. Det kommer också spara dig en hel del tid och energi när du inte behöver leta efter skruven eller verktyget du behöver. En verktygsväska med handtag och olika fickor och fack är enkel att transportera och organisera verktygen i. Den är tillverkad i ett tåligt material för extra god hållbarhet. Det finns också mindre verktygslådor och sortimentlådor. En sortimentlåda i hållbar plast med ett genomskinligt lock ger till exempel en snabb överblick över innehållet. Här kan du på ett smart sätt förvara skruvar, spikar, muttrar, knappar och andra småsaker som annars lätt tappas bort. När varje liten sak har sin bestämda plats behöver du inte ägna massa tid för att leta efter just den där lilla skruven du behöver för att slutföra projektet. Allt finns välsorterat och tillgängligt i sortimentlådan! Vilken typ av verktygsförvaring du ska välja beror på hur du ska använda den. Väskan eller lådan ska vara tillräckligt stor för att rymma alla verktyg som du behöver, men den bör samtidigt inte vara så stor så att den blir för tung och otymplig att transportera. Fundera också på materialvalet. Här finns bland annat en aluminiumväska som invändigt är klädd med skumfilt. Väskan ger en extra säker förvaringslösning för bland annat finmekanik och fotoutrustning.

Prisvärda verktygsväskor och sortimentlådor på Harald Nyborg

I vårt sortiment finns många olika typer av verktygslådor och sortimentlådor från olika väletablerade varumärken. Här finns bland annat smarta multilådor med olika fack och praktiska handtag. Här finns också sortimentlådor och bulthyllor. En sortimentlåda eller bulthylla till väggen kan enkelt hängas upp ovanför en arbetsbänk för att ge smidig tillgång till smådelar. Du kan också satsa på en mobil arbetsstation om du ofta arbetar på olika ställen. En verktygsväska på hjul från Raaco är till exempel ett bra val för dig som ofta är på språng och vill ha allt du behöver till projektet smidigt med dig. Beställ en praktisk och mångsidig verktygsväska eller verktygslåda på Harald Nyborg för att på ett säkert och effektivt sätt organisera och transportera dina verktyg. Vi erbjuder flera olika modeller till bra priser och du beställer tryggt och säkert online i vår webbutik. Hos Harald Nyborg får du alltid 30 dagars öppet köp.