Färg & fog

Dags att renovera? Harald Nyborg erbjuder bra målarverktyg och målartillbehör för både proffs och hemmafixare. Det spelar ingen roll om du ska måla om ett element eller ett helt rum eller om du ska fixa till snickerier, byta fasadfärg eller spackla igen spikhål och täta hål, smala springor och sprickor med en fogspruta – här hittar du penslar, rollers, fogmassa, spackel och allt annat som behövs för ett lyckat måleriprojekt. Glöm inte bort att också skydda interiören när du arbetar inomhus med maskeringstejp, skyddsmattor och täckpapp för att kunna göra jobbet med ohämmad inspiration. Som alltid har vi tagit fasta på låga priser utan att kompromissa med kvaliteten! Välkommen att köpa målarprodukter snabbt och smidigt hos Harald Nyborg. Självklart kan du också köpa färg billigt online här!

Det viktiga underarbetet

Innan du ska börja ett måleriprojekt är det bra att fundera över vilka produkter och redskap du behöver för att resultatet ska bli så bra som möjligt. När du har allting på plats behöver du inte avbryta arbetet för att du saknar något och på så sätt blir projektet både smidigare och roligare. Och du har alldeles säkert hört det förut men det är så sant – ett bra underarbete ger ett lyckat resultat! Se därför till att skrapa, slipa, spackla och tvätta innan du börjar. Det betyder helt enkelt att du måste ha lite tålamod i början. Tänk på att du tjänar på det i längden. Behöver du något för underarbetet kan du till exempel köpa fillers, spackel och reparations-kit online här.

Penslar i rätt storlek, form och material

Till ett måleriprojekt behöver du också penslar. Det finns många olika typer av penslar. Vilken du ska välja beror på vilken färg du ska använda och vilket material du ska måla på. Välj dock alltid penslar av hög kvalitet för att undvika att borst lossnar och fastnar i färgburken eller på den nymålade ytan. Vi erbjuder ett brett sortiment av runda, platta och vinklade penslar för både inomhus- och utomhusbruk, allt från universalpenslar, spröjspenslar och radiatorpenslar till penslar med teleskopskaft, kalkborstar och olika penselset. För att få skarpa och jämna kanter när du målar använder du maskeringstejp. Du sätter enkelt fast tejpen, målar med önskad färg och drar sedan bort tejpen igen. Ska du måla stora väggytor eller ett tak bör du satsa på en roller. Även här är det viktigt att använda högkvalitativa rollers som inte luddar och som ger ett slätt och jämnt resultat. När du målat eller rollat klart är det dags att rengöra penslar och rollers. Har du överbliven färg går det utmärkt att spara denna. Sätter du på locket ordentligt kan färgen faktiskt hålla i flera år. Tomma färgburkar ska lämnas på närmaste återvinningscentral.

Målarprodukter till bra priser online hos Harald Nyborg

För att få ett proffsigt resultat ska du alltså inte slarva med underarbetet och använda produkter av hög kvalitet. Välkommen att beställa målarprodukter enkelt och snabbt online hos Harald Nyborg! Köp även målarfärg billigt här! Du kan bland annat köpa billig väggfärg, snickerifärg, takfärg, golvfärg, fasadfärg och lackfärg online – självklart med flera betalningsalternativ att välja mellan.