Färg

När du ska göra om hemma, oavsett om du vill fräscha upp, byta stil eller helrenovera, så är färg något av det allra viktigaste. Med ett nytt lager färg på väggarna kan du ändra stilen i ditt hem dramatiskt och snabbt. Om du sedan tidigare har en nyans på väggarna som du gillar så kommer den med tiden att slitas och få märken och fläckar. Då är det dags att måla på ett lager färg till, för att ditt hem ska kännas som nytt igen. Glöm inte heller att måla taket! Ett tak i fräscht vitt ger hela rummet ett luftigare och ljusare intryck. Vill du ha något annat än en klassisk vit färg inomhus, kan du istället välja en grå inomhusfärg. Genom att bryta av med en grå färg mot vita målade lister eller lister i vit lasyrfärg, ger du hemmet en mer intressant look. Du kan också använda trälasyr inomhus för att ändra hemmets utseende. Vit lasyrfärg inomhus kan till exempel användas till fönsterkarmar, innerdörrar, trösklar och lister och låter träets naturliga skönhet lysa igenom, samtidigt som du får en fräschare yta.

Måla om huset

Det är inte bara inomhus som ett nytt lager färg kan göra hela skillnaden. Även husfasaden behöver målas om då och då. Oavsett om du väljer en grå utomhusfärg till huset eller om du använder svart betsfärg till altanen eller staketet, så kommer du att få hela ditt hus att se mer välkomnande ut. Du skyddar samtidigt ditt hus från fuktskador och röta. När du målar utomhus kan du välja om du vill ha en vattenbaserad eller oljebaserad färg. En oljebaserad färg utomhus är bra om du ska måla trä som inte är behandlat med något sedan tidigare, då det skyddar träet från fukt och därmed förlänger livslängden. Oljebaserad färg är bra till trä som är slitet och där du behöver skydda träet från att förstöras. Oljebaserad färg kan därför med fördel användas på till exempel slitna fönsterkarmar utomhus. Oljebaserad färg torkar också snabbare än vattenbaserad, även när det är kallt och fuktigt. Vattenbaserad färg utomhus är det vanligaste, och skyddar bra mot både fukt och svampangrepp. Vattenbaserad färg är bättre ut miljösynpunkt, och du kan även använda den på trä som tidigare till exempel målats med oljebaserad färg.

Köp färg för inomhus- eller utomhusbruk till bra pris

Hos oss hittar du färg för både inomhus. och utomhusbruk till riktigt bra priser. Välj mellan träbets för utomhusbruk, exempelvis altaner och trädäck, lasyr för användning både inomhus och utomhus, väggfärg, utomhusfärg och mycket mer. Här hittar du svart färg, vit färg, grå färg och röd färg för både väggar, tak, snickerier, fasader, altaner och mycket mer. Hos oss hittar du färgen du behöver till bra priser och kan betala med flera olika, trygga betallösningar. Du har dessutom alltid 30 dagars öppet köp och returrätt, om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med ditt köp. Skulle du hitta samma produkt billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en generös prisgaranti!