Lim & silikon

Här hittar du ett brett utbud av kvalitativa lim från flera välkända varumärken. Perfekt för små som stora projekt när du behöver limma upp nya tapeter eller väv, täta eller fylla håligheter, laga något som är trasigt eller bara behöver få något att fästa. Vi erbjuder lim och silikon som är anpassade för de flesta typer av material och du kan läsa mer om de unika egenskaperna för varje lim eller silikon under respektive produkt!

SILIKON OCH LIM FÖR DINA BYGGPROJEKT

På Harald Nyborg kan du välja mellan allt från trälim, stenlim, montagelim, superlim, våtrumslim och epoxy i både storpack och små förpackningar till ett brett sortiment av olika typer av silikon. På så sätt kan du vara säker på att hitta det silikon eller lim som passar för det material du vill ska fästa och kan lita på att få ett säkert och långvarigt resultat. Både limtuberna och silikonförpackningarna är framtagna för att vara lätta att använda och kommer med smala öppningar så att du kan applicera limmet eller silikonet med precision, även i smala utrymmen och när du vill kunna säkerställa en tunn och jämn rand.

Harald Nyborg erbjuder bred kunskap och lång erfarenhet inom produkter för olika typer av byggprojekt och har allt för hemmafixaren som vill vara kreativ i hus, hem eller trädgård. Oavsett om du är ute efter ett kvalitativt trälim för att fixa den där gamla möbeln eller en stor hink med vävlim för att sätta upp de nya tapeterna i vardagsrummet så kommer du att hitta det här i vår webbutik. Självklart tillsammans med en mängd andra byggmaterial, redskap och verktyg som gör ditt kreativa projekt både lättare, säkrare och roligare!