Tejp

Med vårt breda utbud av tejp ser du enkelt till att utrusta dig rätt för alla dina olika projekt. Välj bland maskeringstejp, byggtejp, vävtejp, isoleringstejp, målartejp och dubbelhäftande tejp beroende på vad du planerar att fixa i hemmet eller i trädgården. För att vara säker på att du beställer rätt tejp för rätt användningsområde kan du läsa mer om deras specifika egenskaper under respektive produkt här på webbsidan! Beställ sedan med snabb leverans hem till dig och sätt igång med ditt nästa projekt.

TEJP FÖR EN MÄNGD OLIKA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

På Harald Nyborg hittar du allt du kan tänkas behöva för att genomföra ditt byggprojekt i bostaden eller trädgården på ett roligt, effektivt och säkert sätt. Något så enkelt som tejp kan vara avgörande för om slutresultatet blir så som du hade tänkt dig eller inte. För hur ska du annars få till snygga och raka kanter på de målade väggarna, fixa handtaget på den trasiga skruvmejseln, isolera kablar och anslutningar eller fästa byggplasten så att du kan känna dig trygg med att ingen färg eller damm kommer åt resten av hemmet när du renoverar? I vår webbutik har du helt enkelt möjlighet att köpa rätt tejp för rätt användningsområde och se till att du alltid är utrustad när du behöver den som mest.

Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya prisvärda och kvalitativa verktyg, redskap och byggmaterial för att du som hemmafixare alltid ska kunna hitta det du är ute efter, oavsett om det handlar om tejp eller en ny skruvdragare. Välkommen!