Ställningar & stegar

Oavsett om du ska rensa takrännorna, måla om huset eller sätta upp en hylla är det bra att ha en stege. Här på Harald Nyborg kan du köpa billiga stegar online. Vi erbjuder allt från mindre trappstegar och arbetspallar till större byggställningar. Här kan du med andra ord hitta stegar som passar perfekt för enklare uppgifter hemma som att hänga upp en tavla eller byta en glödlampa i en taklampa men också investera i stabila byggnadsställningar för bland annat målning, renovering och trädgårdsarbete.

Trappstege, arbetsplatsplattform eller byggställning

Stegar i aluminium kan användas både inomhus och utomhus. De är enkla att använda, transportera och förvara. Satsa till exempel på en lättviktstrappstege i aluminium med halksäkra steg. När trappstegen inte används fäller du smidigt ihop den och förvarar den i ett förråd eller garage. En annan typ av stege är teleskopstegen. Den är också mycket enkel att använda, transportera och förvara och passar utmärkt till dig som inte bor så stort. Att stå på en arbetsplattform är praktiskt när du ska tvätta fönster, tapetsera eller måla om väggar och tak. Det är som en stege med en plattform där du står både stabilt och säkert. Ska du göra ett större arbete, till exempel måla om huset eller byta fönster, kan du istället behöva en byggnadsställning. En byggställning är också bra att använda vid takarbeten då fallhöjden blir mindre vid en eventuell olycka. Vi erbjuder bland annat en ställning som också kan fungera som en stege och som har flera möjligheter för uppställning. Ställningen har även hjul för enkel förflyttning samt fällbara sidor så att du också kan använda den inomhus.

Beställ en stege eller trappstege billigt online hos Harald Nyborg

Som husägare har man alltid nytta av att äga en stege men även du som bor i en lägenhet kan behöva en stege ibland. Livet blir helt enkelt både säkrare och enklare om du har en stege hemma. Hur ska du annars få upp de nya gardinerna, beskära fruktträden i trädgården, måla eller tapetsera om sovrummet och rensa hängrännorna? På en stege står du stabilt och säkert och kan utföra arbetet i lugn och ro. Och det är ju det som är syftet med stegar och ställningar: att nå högre upp på ett tryggt och säkert sätt. På Harald Nyborg kan du smidigt köpa stegar i olika höjder, exempelvis 3, 4 eller 5 meter. En bra stege kan du använda både inomhus och utomhus. Letar du efter bästa ställningen hittar du den här också! Vi erbjuder ett stort urval av stegar billigt och du beställer smidigt på nätet. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ. Du kan till exempel välja att betala med faktura eller med direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. För att du ska kunna känna dig helt trygg och säker får du också 30 dagars öppet köp. Välkommen att köpa stegar och ställningar hos oss på Harald Nyborg!