Byggställning

Stabil och säker byggställning

En byggställning gör många husprojekt smidigare, enklare och framför allt säkrare. Du kan använda byggställningen när det är dags att måla om huset, byta fönster eller vid olika arbeten på taket. Byggställningen kan också användas i trädgården när det är dags att beskära fruktträden eller till och med inomhus vid olika projekt på höga höjder. På Harald Nyborg beställer du snabbt och enkelt en byggställning online. Vi erbjuder hållbara och säkra byggställningar till bra priser!

Flexibel byggställning för olika projekt

En byggställning består av olika delar som kopplas ihop till ett ramverk. På ramverket lägger man sedan en plattform. De flesta byggställningar har flera möjligheter för uppställning. Det innebär att du kan använda byggställningen på olika sätt. Plattformen kan till exempel sättas på olika nivåer så att du kan anpassa höjden efter höjden du ska arbeta på. Sidan på en ställning kan också fungera som en stege. Har byggställningen fällbara sidor passar den även bra att använda inomhus. Materialet i byggställningen ska vara hållbart och stabilt. På Harald Nyborg finns bland annat en byggställning i aluminium med en plattform tillverkad av trä. Plattformen har dessutom anit-slip för att minska snubbelrisken.

Användningsområden för byggställningar

Det finns många fördelar med att använda en byggställning vid arbeten på högre höjder. Den ger ett säkrare arbetssätt och minskar risken för fallolyckor. En byggställning ger även en bättre ergonomisk arbetsposition. I många fall kan också arbetet utföras på ett mer effektivt sätt. Byggställningen kommer alltså att spara både energi och tid. Den erbjuder en säker arbetsmiljö med god tillgänglighet och en trygg arbetssituation. En annan fördel är att flera kan stå på byggställningens plattform samtidigt. Det innebär att många kan arbeta samtidigt. Var noga vid monteringen av byggställningen och att underlaget är plant så att ställningen står stabilt. Många byggställningar har också hjul för enkel förflyttning. Byggställningar används vanligtvis vid fasadarbeten som tar lite längre tid att utföra. Det kan till exempel vara vid en ommålning eller renovering av fasaden, när fönster på höga höjder ska målas om eller bytas ut eller vid olika takprojekt. Fasadställningen placeras då alldeles intill fasaden och plattformen monteras på den höjd som ger bäst arbetsställning. Byggställningar används också vid nybyggnationer, installation av tak och vid en del renoveringsarbeten inomhus.

Köp en billig byggställning från Harald Nyborg

Beställ en byggställning i vår webbshop och få den smidigt hemlevererad. Med en byggställning kan du ta dig an alla möjliga projekt på höga höjder. Byggställningen ger en trygg och säker arbetsställning. Lägg din beställning här direkt i vår webbshop och välj mellan flera olika betalningsalternativ, bland annat faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Vi erbjuder också öppet köp i 30 dagar. Välkommen att köpa en byggställning hos oss på Harald Nyborg!