Bränsle & tillbehör

Det finns nog inget som är så mysigt som att krypa upp i en fåtölj nära en brasa. Pellets, värmeloggs, briketter och ved är exempel på förnyelsebara energikällor som är både ekonomiska och enkla att elda med. Perfekt på vintern när det är kallt ute! På Harald Nyborg har vi samlat olika produkter och tillbehör så att du får en enkel och behaglig uppvärmning av ditt hus. Här hittar du allt från billig tändved till tändpåsar och tändblock från välkända varumärken som till exempel Heatmax.

Bränsle & tillbehör för mys & komfort

Här hittar du även vedkorgar så att du kan förvara veden med finess och stil. De kommer i olika material, färger och modeller för att passa in i olika inredningsstilar. En vedkorg är en smart förvaringsplats till veden så att du kan ha den nära kaminen eller nära den öppna brasan men en bra vedkorg kan också användas när du ska bära in veden i huset. Vi erbjuder även rengöring till pelletskaminer, olika rengöringsset och ett packningsset till braskaminer. Packningen på en braskamin säkerställer att det är helt lufttätt mellan brasan och själva braskaminen. Kaminen blir effektiv och du slipper sot och rök som annars kan komma ut i rummet.

Upptäck allt inom bränsle och tillbehör hos Harald Nyborg och njut av en skön och varm vinter inomhus! Här kan du köpa billig pellets online men även en snygg vedkorg och smarta tändpåsar för effektiv tändning i både spis och kamin!!