Element

Element och radiator

Ett extra element kan behövas i vårt ofta kalla och ombytliga klimat. Det sprider en behaglig och jämn värme och kan värma upp ett rum. Att komplettera uppvärmningen med ett extra element i det rum där du och din familj ofta befinner er är smart. Då behöver ni inte värma upp hela huset, utan endast det rum där ni spenderar mycket tid. Element kan vara en bra investering till en sommarstuga eller ett annat fritidsboende som bara används korta perioder varje år. Välj ett element som i färg och design passar tillsammans med övrig inredning i rummet. Det finns flera olika typer av element. Här på Harald Nyborg finns bland annat elelement och oljeelement som du enkelt beställer online. Vi erbjuder prisvärda element med snabba leveranser samt öppet köp och returrätt i 30 dagar.

Elelement och oljefyllda element

Elelement är enkla att använda. Tänk dock på att du kan behöva anlita en behörig vvs-installatör för att sätta upp elementet. Det finns element för montering på vägg men också fristående element som du placerar på golvet. Elementen finns också i olika storlekar och utföranden. Välj det element som passar dina behov. Ett elelement med inbyggd wifi-styrning kan du till exempel styra via din smarttelefon. Då kan du sätta igång elementet och stänga av det på din telefon. Du kan också ändra temperaturen på elelementet med hjälp av telefonen. Vill du placera elelementet i ett badrum eller i en tvättstuga är det viktigt att du väljer ett element som är godkänt för våtrum. Ett eldrivet oljeelement ger en skön värme i rummet. Med ett oljefyllt element blir nämligen inte luften lika torr som den kan bli med andra uppvärmningsalternativ. Torr luft kan irritera ögonen och kännas jobbigare att andas in. Ett oljeelement fylls med olja och behåller värmen länge. Det är alltså ett tryggt och miljövänligt alternativ. Precis som med elelement finns oljeelement i olika storlekar och utföranden. Här på Harald Nyborg hittar du också konvektorelement. Ett konvektorelement fungerar som ett vanligt element men den har också en fläkt som blåser ut den varma luften i rummet. Konvektorelement kan bland annat användas för extra värme i ett fritidshus eller i en källare. Här finns också radiatortermostat och en elektrisk eldstad att beställa.

Håll värmen med ett element från Harald Nyborg

På Harald Nyborg finns flera olika modeller av element. Här finns bland annat elelement, oljeelement och konvektorelement. En del element monteras på väggen och andra tar du enkelt fram vid behov. Några styrs med hjälp av vred och knappar och andra kan sättas på och av via en smarttelefon. När du har valt ett element som passar dina behov beställer du det smidigt i vår webbutik. Vi erbjuder snabba leveranser och flera olika betalningsalternativ.