Badrumsinredning

Badrumsinredning och badrumsmöbler online

Badrummet är ett viktigt rum i ditt hem. Låt därför badrummet vara en plats som du trivs i och tycker om att vara i. Du spenderar faktiskt ganska mycket tid i badrummet varje dag! Här kan du köpa badrumsinredning billigt på nätet utan att kompromissa med funktion och stil.

Ett badrum med hög funktion och snygg stil

Ett badrum är inte billigt att renovera – det vet alla. Harald Nyborg väljer därför att erbjuda badrumsmöbler och badrumsinredning som är snälla mot plånboken men som fortfarande är hållbara och kommer att sätta en personlig prägel på badrummet. Här kan du till exempel beställa duschdraperi, pedalhink, toalettborste med hållare och en billig toalettsits.

När du väljer badrumsinredning ska du välja produkter som är praktiska och funktionella. De ska vara tillverkade i hållbara material som tål väta och som är enkla att rengöra. Självklart ska de också vara i en stil och ha en färg som matchar den övriga inredningen i badrummet. I vårt sortiment finns bland annat både svarta och vita toalettsitsar och duschdraperier i olika färger och mönster. Vad sägs till exempel om ett randigt duschdraperi eller ett draperi med prickar eller fyrkanter? Ett duschdraperi blir en snygg inredningsdetalj i badrummet. Draperiet ger också den som duschar lite avskildhet och hindrar vattnet från att stänka ner hela badrummet. Glöm inte att komplettera duschdraperiet med en duschdraperistång för enkel upphängning.

En soptunna är en viktig detalj i badrummet. Har du någonstans där du kan slänga använd tandtråd, bomullspinnar och bindor blir det också enklare att hålla rent i badrummet. På så sätt undviker du också att spola ner fel saker i toaletten. En sophink är helt enkelt en praktisk detalj i badrummet! Vid val av soptunna till ett badrum är en pedalhink ett bra alternativ. Den ser stilren och snygg ut och den öppnas enkelt med hjälp av pedalen. Det gör den både bekväm och smidig. En annan fördel med en pedalhink med lock är att gamla hygienprodukter som du har slängt inte syns. Det ger ett fräschare intryck av hela badrummet.

Passa också på att beställa en toalettborste till badrummet. Rengöring av toalettstolen blir enklare om en toalettborste alltid finns nära till hands. Här finns toalettborstar i plast men också toalettborstar med hållare i rostfritt stål. Vilken toalettborste du ska välja är en smaksak. Det viktigaste är att den är effektiv att städa med och att den passar tillsammans med andra detaljer i badrummet. Det kan till exempel vara snyggt att matcha toalettborsten med soptunnan i badrummet. På Harald Nyborg kan du beställa ett set med en toalettborste och en pedalhink i rostfritt stål i svart eller med blank finish.

Badrumsmöbler och badrumsinredning på kampanj

På Harald Nyborg finns ett utbud av billig badrumsinredning online utan att för den delen tumma på kvalitén. Du beställer smidigt i vår webbutik och får alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Missa inte våra finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum på hemsidan och/eller i vårt nyhetsmejl, om du prenumererar på detta. Om inte så passa på att skriver upp dig nu så missar du garanterat aldrig en bra deal!