Toalett

Att köpa en ny toalett är kanske inte det mest spännande man kan göra men det kommer att ge ditt badrum en ren och fräsch känsla. Ofta behöver man inte ens byta hela toaletten utan det räcker med en ny toalettsits. När det kommer till toalettsitsar finns ingen enhetlig standard men det är faktiskt så att de flesta toalettsitsar passar till de flesta toaletter som finns på marknaden och att byta toalettsits är inte alls svårt. Det kan du fixa själv! Här på Harald Nyborg erbjuder vi flera olika toalettsitsar så att du kan vara säker på att hitta en sits som passar till ditt badrum. När du handlar på Harald Nyborg har du dessutom alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Lägg din beställning redan idag!

Handla en ny toalettsits hos Harald Nyborg

Det finns toalettsitsar i olika material och färger. Det finns även toalettsits till barn med stege, toalettsitsförhöjare och andra toasitsar med praktiska detaljer. Här på Harald Nyborg hittar du både svarta och vita toalettsitsar i plast. Vilken färg du väljer beror helt enkelt på hur den övriga badrumsinredningen ser ut. Har du ett badrum med flera svarta detaljer kan det vara riktigt snyggt att också ha ett svart toalettlock.

Toalettsitsarna på Harald Nyborg är reptåliga, kommer med ljudlös stängning och är enkla att rengöra. Med funktionen ”quick-release” går det snabbt och enkelt att ta bort locket när det är dags för badrumsstädning. Upptäck gärna också våra andra badrumsprodukter. Här finns bland annat blandare, duschset, smart förvaring och krokar.