Toalett

Att köpa en ny toalett är kanske inte det mest spännande man kan göra men det kommer att ge ditt badrum en ren och fräsch känsla. Ofta behöver man inte ens byta hela toaletten utan det räcker med en ny toalettsits. När det kommer till toalettsitsar finns ingen enhetlig standard men det är faktiskt så att de flesta toalettsitsar passar till de flesta toaletter som finns på marknaden och att byta toalettsits är inte alls svårt. Det kan du fixa själv!

Här på Harald Nyborg erbjuder vi flera olika toalettsitsar så att du kan vara säker på att hitta en sits som passar till just ditt badrum. När du handlar på Harald Nyborg har du dessutom alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Lägg din beställning online redan idag!

Handla en ny toalettsits hos Harald Nyborg

Det finns toalettsitsar i olika material och färger. Här på Harald Nyborg hittar du både svarta och vita toalettsitsar i plast. Vilken färg du väljer beror helt enkelt på hur den övriga badrumsinredningen ser ut. Toalettsitsarna på Harald Nyborg är reptåliga, kommer med ljudlös stängning och är enkla att rengöra. Med funktionen ”quick-release” går det snabbt och enkelt att ta bort locket när det är dags för badrumsstädning. Upptäck gärna också våra andra badrumsprodukter. Här finns bland annat blandare, duschset, smart förvaring och krokar, alltid till ett bra pris utan att tumma på kvalitén. Missa inte våra finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum på hemsidan och/eller i vårt nyhetsmejl, om du prenumererar på detta. Om inte så passa på att skriver upp dig nu så missar du garanterat aldrig en bra deal!