Duschset, slangar & munstycken

Att renovera ett badrum är ofta mycket kostsamt och i många fall kanske det inte ens är nödvändigt. Med några små enkla knep kan du faktiskt skapa en helt ny känsla i badrummet. En bra start är att börja med duschen. Välj gärna en ny takdusch med munstycke, duschslang och handdusch. Det är ett enkelt sätt att göra duschen mer praktisk men också lite lyxigare. Duschslang med munstycke kan även köpas separat om du behöva komplettera din dusch endast med detta. Andra små enkla knep är att köpa nya handdukar, tvålar som luktar gott och doftljus!

Funktionell och snygg dusch med munstycke och duschslang

På Harald Nyborg erbjuder vi en mängd olika badrumstillbehör och just här hittar du våra prisvärda duschset, duschslangar, duschhandtag, duschstänger och duschmunstycken. Våra duschset kombinerar en handdusch tillsammans med en takdusch. Handduschen passar utmärkt på morgonen när du ska ta en snabb dusch innan skolan eller jobbet börjar medan takduschen ger en behaglig känsla när du vill koppla av och varva ner. Vilket duschmunstycke du väljer bestämmer duschens karaktär och det finns munstycken där du kan välja ett brett och jämnt vattenflöde men du kan också välja ett munstycke en dim- eller massagefunktion. Det finns till och med munstycken på duschhandtag som ändrar färg efter temperaturen på vattnet.

Välkommen att beställa duschset, duschmunstycke med slang, strålsamlare eller duschstång hos Harald Nyborg. Här handlar du prisvärda produkter i hög kvalitet. På din beställning har du alltid 30 dagars öppet köp med returrätt och självklart är du välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor.