Avlopp

Billiga avloppsrör i olika längder, 32mm, 40mm och 50mm, köper du smidigt i vår webbshop. Vi erbjuder även avloppsrör med böj, muff och ändpropp. Här handlar du enkelt och säkert online, alltid till låga priser och med snabba leveranser. Du kan välja mellan flera olika betalningslösningar, till exempel faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Vi erbjuder också alltid 30 dagars öppet köp med returrätt. Välkommen att handla avloppsrör med tillbehör hos Harald Nyborg!

Byta avloppsrör eller rensa rören

De avloppsrör du hittar hos är kan användas i villor, fritidshus och sommarstugor. Avloppsrör finns i olika färger, normalt används gråa eller svarta inomhus och röda eller orangea utomhus. Rördelar finns i olika längder och med olika klassning. PP-rören är tillverkade i ett material som är mineralförstärkt med hög slaghållfasthet och som tål höga temperaturer. När du monterar avloppsrören sätter du ihop dem och ansluter dem sedan till husets avloppsystem. Till sist monterar du på vattenlås och skruvar fast det under diskbänken eller tvättstället.

Oavsett om du ska byta avloppet eller bara rensa det så är det viktigt att veta hur man ska göra så att det blir helt tätt. Var hela tiden mycket försiktig så att plasten i avloppsrören inte skadas. Är du osäker ta hjälp av en fackman! Ett avlopp kan se ut på många olika sätt, det finns inga standardritningar, men kontrollera att O-ringar och packningar sitter korrekt så minskar risken för läckor.