El & Belysning

På Harald Nyborg har vi samlat ett brett utbud av produkter inom el och belysning. Här hittar du bland annat olika installationsmaterial, till exempel dosor, grenuttag och kablar, som skapar goda förutsättningar för flexibilitet och pålitlighet vid elinstallationer.
Här hittar du också lampor både för inomhus- och utomhusbruk samt arbetsbelysning. Du kan också beställa reservdelar och flera olika typer av ljuskällor, allt från halogenlampor och lysrör till LED-lampor och lågenergilampor. Du handlar smidigt och enkelt online till bra priser. När du gör en prisjämförelse för produkter inom el och belysning ska du helt enkelt se vårt namn högst upp på listan. Kolla alltså alltid med Harald Nyborg först! Har du några funderingar eller frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!

Inomhusbelysning för tak, väggar, golv och bord

Det är viktigt att ha bra belysning inomhus. Lampor behöver du för att lysa upp ett helt rum men också som punktbelysning när du ska arbeta och läsa samt som mysbelysning för att skapa en trevlig känsla i rummet. Vi har samlat ett brett sortiment av lampor i olika former, storlekar, material och färger. Här hittar du lampor till alla hemmets rum, även barnrummet. Alla lampor behöver en ljuskälla och idag används i hög grad olika typer av LED-lampor. Det är toppen både för plånboken och för miljön! På Harald Nyborg kan du smidigt beställa LED-lampor och andra ljuskällor online.

Utomhusbelysning för en inbjudande känsla och ökad trygghet

Utomhusbelysning skapar en mysig och välkomnande atmosfär. Här hittar du en mängd olika typer av belysning för utomhusbruk till riktigt bra priser. Här finns allt från fasadbelysning till traditionella ljuslyktor och ljusslingor. Många sätter upp ljusslingor runt advent och jul men en ljusslinga kan faktiskt användas hela året om. Perfekt för trädgårdar, uterum och balkonger! Bra placerad utomhusbelysning höjer också säkerheten och gör det mer tryggt att vistas utomhus även när det är mörkt. Missa inte heller våra solcellslampor. Sollampor ger dig kostnadseffektiv belysning och du slipper också krångla med sladdar och kontakter. Här hittar du även produkter för säker elinstallation utomhus som elrör och utomhuskablar.

Arbetsbelysning

Bra arbetsbelysning behöver du när du till exempel ska renovera hemma eller meka med bilen ute i garaget. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment av arbetsbelysning till förmånliga priser. Vi erbjuder också 30 dagars öppet köp och returrätt.