Dosor, skyddsboxar & lock

Skapa elsäkerhet och praktiska lösningar redan vid installationen med Harald Nyborgs smarta artiklar för elektriskt montage. Här hittar du bland annat skarvdosor, grenuttag och kopplingslådor för både utomhus- och inomhusbruk. Och behöver du en dosa för elinstallation på verandan eller en skyddsbox till sladdar och kabelvindor i garaget eller verkstaden hittar du det här också. Du handlar tryggt och säkert online – alltid till riktigt bra priser och med snabba leveranser!

Säkra elinstallationer med produkter från Harald Nyborg

Här på Harald Nyborg hittar du ett stort sortiment av elprodukter och du kan enkelt läsa mer om varje enskild produkt genom att klicka på produkten. Du är så klart också välkommen att kontakta vår kundservice om du har några frågor. Du når oss enkelt via vår chatt på webbsidan eller så skickar du e-post.

Vi erbjuder produkter som ger dig de bästa förutsättningarna för en säker och flexibel elektrisk installation. Vi som arbetar på Harald Nyborg vill att din vardag ska vara både trygg och enkel. Bland våra produkter hittar du till exempel en skyddshuv tillverkad av värmebeständig plast som ser till att spotlights inte kommer i kontakt med isoleringsmaterial eller något annat. Du hittar också en smart skyddsbox som kan skydda förlängningskablar, stickkontakter och mindre kabelvindor både inomhus och utomhus samt en praktiskt elbox som håller ihop skarvkopplingar och skyddar mot slag och väta.

Tänk på att du alltid ska vara försiktig när du håller på med elektricitet. En del elarbeten måste du låta en behörig elinstallatör göra men en del enklare arbeten får du göra själv. Det är dock viktigt att du har den kunskap som behövs så att du inte tar några risker. En felaktig hantering kan leda både till brand och personskador.

Köp elprodukter smidigt och billigt online

Letar du efter en kopplingsdosa till el som fungerar utomhus eller kanske en försörjningsring till en kopplingsdosa? Är det ett lock till en kopplingsdosa du behöver eller är det kanske en skarvdosa? När du är på jakt efter produkter till el, allt från täcklock, dosor och lock till eldosa, skyddsboxar och andra billiga elprodukter är det en bra idé att börja leta här hos oss på Harald Nyborg. Vi erbjuder ett noggrant urval av installationstillbehör för el av hög kvalitet och du beställer enkelt och säkert online. Lägg de produkter du behöver i varukorgen. Så fort vi får din beställning skickar vi ditt paket med en snabb leverans. Normal leveranstid är 2–5 arbetsdagar. Vi erbjuder flera olika betalningslösningar, till exempel fakturabetalning, delbetalning och direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Du får också alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Kika nu runt bland vårt sortiment av installationstillbehör för el och missa inte vår återkommande rea!