Kabel

Vi på Harald Nyborg vill att ditt hem och din vardag ska vara så trygg, enkel och praktisk som möjligt. Därför erbjuder vi olika kabeltyper för smarta och säkra elinstallationer. Vi erbjuder elkablar för både inomhus och utomhus, så oavsett om du letar efter en vit kabel till el för flyttbara apparater eller en installationskabel med PVC-isolerad ledare för indragning i rör hittar du det här hos oss på Harald Nyborg. Välkommen att upptäcka vårt noggranna urval av kablar för el och lägg din beställning i vår webbutik redan idag!

Köp billig kabel i önskad färg för elinstallation inomhus och utomhus

För att lyckas med en hållbar och säker kabeldragning behövs elkablar av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika kabeltyper till el men kom ihåg att vissa elinstallationer måste utföras av en auktoriserad elinstallatör. En del enklare elarbeten kan du dock göra själv. Du får till exempel byta befintliga strömbrytare eller vägguttag som är placerade i egen kapsling eller dosa och reparera och byta ut delar i trasiga skarvsladdar. En skarvsladd är en förlängningssladd som du kan koppla in om elkabeln inte räcker ända fram till eluttaget. Istället för att använda en skarvsladd skulle du också kunna byta ut elsladden mot en längre kabel. Du kan hitta en elkabel som är så lång som 100 meter. Självklart får du också byta en trasig proppsäkring, glödlampor och lamphållare.

Hitta rätt kabel till el på Harald Nyborg

I vårt kabelsortiment hittar du elsladdar i olika dimensioner, längder, former och färger. Här kan du med andra ord köpa en bra och billig elkabel som passar inomhus eller inomhus. Det är viktigt att du väljer rätt elkabel. Behöver du till exempel en kabel för utomhusbruk måste den ha de egenskaper som gör att den klarar detta. När det kommer till el är säkerheten alltid viktig. Vi erbjuder prisvärda och säkra produkter från olika varumärken. Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss. Prova till exempel vår smidiga chatt men självklart kan du också skicka ett e-post. Våra duktiga medarbetare ger gärna tips på olika lösningar när det kommer till elkontakter och kablar. Många undrar till exempel vad en FK kabel är. En FK kabel är en kopparledning med isolering i PVC som används för inomhusbruk. Du kan till exempel använda en installationskabel med FK-märkning i ett vardagsrum, sovrum eller kök.

I vår webbutik handlar du tryggt och säkert. Du kan välja att betala på flera olika sätt, bland annat med faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Vi erbjuder också öppet köp i 30 dagar. Snabba och smidiga leveranser är en självklarhet för oss. Normal leveranstid är 2–5 arbetsdagar. Bläddra nu igenom vårt utbud av prisvärda kablar av hög kvalitet och klicka hem det alternativ som passar dig bäst!