Trådlösa strömbrytare

Kontrollera dina enheter trådlöst och bekvämt med batteridrivna väggsändare och fjärrkontroller. Hos oss på Harald Nyborg hittar du lättinstallerade sändare som är kompatibla med självlärande mottagare i bland annat Nexa-systemet. Med en fjärrstyrd strömbrytare som kan styras utomhus och inomhus underlättar du din vardag. Du kan till exempel lugnt sitta kvar i favoritfåtöljen och tända en lampa utan att du behöver resa dig upp. En fjärrstyrd och trådlös strömbrytare eller timer kan också hjälpa till att hålla inbrottstjuven borta när du inte är hemma.

Trådlösa brytare för bekväm fjärrstyrning av el

En trådlös strömbrytare eller dimmer är ett bra alternativ när det är svårt att dra fram en kabel mellan lampan och väggbrytaren. Här hittar du smarta trådlösa fjärrströmbrytare för ditt hem. Nexa och Scheider är två varumärken som tillhandahåller trådlösa strömbrytare. Systemen är stabila och enkla att installera och många trådlösa strömbrytare kan monteras på väggen med hjälp av dubbelhäftande tejp. En enkel lösning utan kabeldragning och krånglig installation alltså! En timer med fjärrstyrning låter dig styra både belysningen inne i huset och ytterbelysningen. Med en fjärrstyrd strömbrytare och fjärrkontroll till eluttag kan du alltså styra belysningen hemma men så klart också en massa andra saker.

Strömbrytare med fjärrkontroll för ett smart hem

Med en trådlös styrning av el får du en stabil och pålitlig funktion för fiffiga och säkra hemlösningar. Som vi har sett kan du till exempel enkelt fixa en fjärrstyrd belysning hemma. Sätt gärna en fjärrstyrd timer på en dimmer för att skapa en känsla av att någon är hemma i huset när du är på semester. Många väljer också en timer med en fjärrströmbrytare till julbelysningen i trädgården eller på balkongen. Det är ett smidigt sätt att kunna styra belysningen och komma hem till ett härligt upplyst hus. Med en trådlös styrning kan du dock också kontrollera andra saker i ditt hem. Behöver du en kopp kaffe på morgonen för att kunna starta dagen kanske du ska testa en fjärrströmbrytare till kaffebryggaren. Dina jobbiga morgonstunder kommer vara ett minne blott! Eller varför inte starta motorvärmaren på bilen? Sändare som du hittar hos oss på Harald Nyborg är framtagna med en snygg design för att enkelt smälta in i befintliga installationer.

Trådlös styrning av el med produkter från Harald Nyborg

Kika nu igenom vårt utbud av trådlösa strömbrytare och hitta en variant som passar dina behov och önskemål. Harald Nyborg erbjuder fjärrstyrda uttag, dimmers och trådlösa strömbrytare till riktigt bra priser. Du handlar smidigt online och får dina varor hemlevererade med en snabb transport. Normal leveranstid är 2–5 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp med returrätt och du kan välja att betala med till exempel faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Om du har några frågor om produkterna är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss via chatten eller via e-post. Välkommen till ditt nya smarta hem!