Bordslampor

Bordslampor är några av hemmets mest användbara ljuskällor. De kan användas på sängbordet, på fönsterbrädan, på byrån och på sidobordet. Du kan dessutom snabbt flytta din bordslampa till en ny plats när du förändrar din inredning hemma. En bordslampa på fot passar extra bra som fönsterbelysning i lite större fönster. På så sätt får du både en snygg belysning och en vacker inredningsdetalj på samma gång. När du ändrar möblering eller färger i rummet är det också enkelt att byta ut skärmen eller foten på många bordslampor. Du får då en helt ny lampa som passar din nya stil i hemmet. Att köpa bordslampor är helt enkelt ett snabbt och enkelt sätt att förändra både belysning och inredning hemma. En bordslampa är ett billigt sätt att snabbt få till en stor förändring i hemmet, utan att behöva måla om, renovera eller köpa nya möbler.

Inred med bordslampor

Att inreda med bordslampor ger dig möjlighet att skapa en mysig stämningsbelysning, men också smart punkt- och arbetsbelysning i de delar av hemmet där du behöver den som mest. En praktisk skrivbordslampa ger dig god belysning när du jobbar eller håller på med något som kräver ett bra ljus. En del bordslampor fungerar extra bra som stämningsbelysning, och kan placeras i princip var som helst hemma; i det lite mörka hörnet på bordet vid soffan eller varför inte på bokhyllan som en trevlig ljuspunkt i rummet? En bordslampa blir också en alldeles utmärkt läsbelysning vid sängen eller läsfåtöljen. Matcha lamporna med din inredning, eller låt lampan bli en inredningsdetalj som är ett alldeles eget blickfång i vardagsrummet eller sovrummet. Vita bordslampor passar kanske bra i ett ljust och fräscht sovrum, eller om du vill ha en lampa i en nyans som kan matchas med de flesta färger i hemmet. Du kan också välja bordslampor i accentfärger för att skapa en sammanhållen stil i hela huset eller lägenheten. En bordslampa med skärm av papper ger ett härligt stämningsljus och en bordslampa med en naken ljuskälla i form av en stor glödlampa är en annan variant av trendig belysning.

Köp din nya bordslampa billigt hos Harald Nyborg

När du är ute efter en ny bordslampa till hemmet så ska du ta en titt på vårt sortiment av lampor i olika stilar och modeller. Här hittar du bland annat lättplacerade skrivbordslampor, stämningsfulla lanternor, bordslampor med pappersskärm och klassiska bordslampor på fot med textilskärm. Du kan därmed lätt hitta en bordslampa för din stil och dina behov. Hos oss köper du bordslampor billigt från välkända märken. Hos Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet, bilen och fritiden, allt från byggmaterial och verktyg för dina olika projekt till inredningsdetaljer och alla prylar du behöver för att fixa i trädgården. Vi erbjuder dig dessutom en smart prisgaranti, som innebär att du får ett ännu lägre pris om du kan hitta samma produkt till ett lägre pris hos någon annan återförsäljare.