Ljuslister & inbyggnadsspotlight

Inbyggd belysning är något som blivit mycket populärt i våra hem. Och det är inte alls konstigt! Praktiska och moderna inbyggnadsspotlights ger mycket ljus utan att ta plats och skapar dessutom en stilren känsla i rummet. Hos oss på Harald Nyborg hittar du ett komplett sortiment av olika ljuskällor för inbyggnad. Vi erbjuder spotlights för montering i tak, väggar, skåp eller bokhylla samt olika typer av ljusramper och ljuslister. Oavsett om du är på jakt efter en lysrörsarmatur till badrummet, en list med spotlights till vardagsrummet eller en ljuslist till ett tak hittar du det hos oss. Lys helt enkelt upp ditt hem med lampor från Harald Nyborg!

Inbyggnadsspotlight för alla rum och tillfällen

Spotlights är lampor som ger en smart och snygg belysning. Det finns inbyggda spotlights både för inomhus och utomhus. De skapar ett behagligt ljus och är dessutom ett platssparande sätt att få extra belysning. Inbyggnadsspotlights passar perfekt att montera på ställen där annan belysning är svår att montera. Tänk dig till exempel trång trappa eller ett rum med snedtak! Spotlights kan också placeras jämt fördelat i ett tak för att skapa en optimal grundbelysning i rummet eller som en punktbelysning för att lysa upp en tavla eller annan inredningsdetalj. Ett annat alternativ är att använda infällda spotlights i skåp och hyllor. Det finns också spotlights med dimmer. Perfekt när du vill skapa ett mysigt sken i rummet! Du kan montera spotlights i alla hemmets rum: badrummet, sovrummet, köket och vardagsrummet. Tänk dock på att du kan behöva ta hjälp av en professionell elektriker för installationen.

Många spotlights är LED-spotlights. Det är ett miljövänligt alternativ. Lamporna är energieffektiva och har lång livslängd. En inbyggd spotlight med LED blir inte heller så varm som andra lampor kan bli och därför ökar också säkerheten med LED-spotlights.

Skapa en mysig belysning med en ljusramp eller ljuslist

Med hjälp av en ljuslist eller en ljusramp kan du enkelt och snabbt skapa en behaglig ljusmiljö i ett rum. Sätt en ljusramp i ett tak, under en hylla eller varför inte sätta en billig ljusramp runt ett akvarium. Du kan också sätta en ljuslist bakom tv:n. Det höjer verkligen stämningen och stilen i rummet. En ljuslist kan också bli en trygg nattbelysning i ett barnrum.

Billiga spotlights för inbyggnad

Rätt belysning kan göra underverk i hemmet. Varför inte lysa upp konsten på väggarna med punktbelysning? Eller sätta inbyggda spotlights i badrummet? Vill du skapa en härlig känsla i rummet kan du prova att sätta upp en ljusramp eller dimbar ljuslist i rummet. Välkommen att upptäcka vårt utbud av billiga spotlights med LED samt ljusramper, ljuslister och lampor till spotlights! Här beställer du snabbt och enkelt online till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Frågor? Kontakta vår kundtjänst – vi hjälper gärna till och svarar på frågor om produkterna och om din beställning.