Utomhusbelysning

Med effektiv utebelysning kan du skapa en trädgård som är både mysig och inbjudande. Utelampor höjer upplevelsen och hela känslan av trädgården! När du sätter upp belysning utomhus kan du ta vara på varma sommarkvällar på ett helt nytt sätt och under årets mörka månader lyser lamporna upp och skapar en härlig atmosfär. Kanske kan trädgårdsbelysningen till och med skrämma bort tjuvar och öka värdet på ditt hus? Placera lamporna både så att du får en god funktion och för att skapa en välkomnande känsla. Lys upp ett träd med en spotlight eller strålkastare, markera en vägg med väggbelysning utomhus eller skapa en mysig uteplats med inbyggd belysning eller en utelampa med rörelsevakt. Det finns många alternativ. Testa dig fram så ser du enklare vilka ställen i trädgården som behöver extra ljus och åt vilket håll ljuset ska riktas.

Belysning utomhus till ditt hus och din trädgård

Välkommen att upptäcka vårt stora sortiment av lampor som passar perfekt utomhus! Anpassa gärna armaturer utomhus med stilen på huset. Det finns utomhusbelysning som passar moderna hus som stilrena lampor och spotlights och det finns klassiska lampor som passar hus med en äldre stil, till exempel utebelysning till en stolpe eller en vägglampa. Med utomhusbelysning till en vägg kan du lysa upp husets fasad eller garage. Det finns även utomhusbelysning med rörelsevakt som tänds och släcks av rörelser. Eller varför inte sätta upp en snygg belysning på ditt staket? Utomhusbelysning med LED är energisnål och har en lång livslängd. Perfekt för både miljön och plånboken! Glöm inte heller bort våra solcellslampor! Vilken lampa eller vilka lampor du ska välja beror på hur starkt sken trädgården behöver och vad du vill lysa upp. Vi vill gärna också tipsa om våra ljusslingor för utomhusbruk. Ofta förknippas ljusslingor med advent och jul men en vacker ljusslinga kan användas hela året om. Lika trevligt till glöggminglet som till kräftkalaset med andra ord! En ljusslinga är enkel att hänga upp. Den behöver bara kopplas in i ett eluttag och sedan kan du välja att snurra den runt ett räcke eller ett staket. Du kan också hänga den i ett träd eller med hjälp av små krokar på husets fasad. Om du önskar kan du koppla ljusslinga till en timer för att på ett smidigt sätt styra när lamporna ska lysa. Detta är faktiskt ett bra tips till all utomhusbelysning,

Billig utebelysning hos Harald Nyborg

Många månader om året är det kallt och mörkt ute och det gör utebelysningar extra viktiga. Vilken typ av utelampa du behöver beror på hur ditt hus, din altan och din trädgård ser ut. På Harald Nyborg finns trädgårdsbelysning i olika stilar och modeller, allt från utebelysning till vägg och fasad till LED-lampor utomhus, spotlights och fina utomhusarmatur. Välj utebelysning till din trädgård som matchar husets stil. Snyggt placerad utomhusbelysning på fasad, stolpe och altan ger en välkomnande känsla och höjer tryggheten och säkerheten.