E14

Dags att köpa nya glödlampor? Hos oss på Harald Nyborg hittar du LED-lampor med olika sockelstorlekar. Här har vi samlat ett urval av modellen E14. Det är en modell med lite mindre sockel, ibland även kallad för Edisonskruv. Denna sockel är vanlig i mindre lampor som nattdukslampor, fönsterlampor och i vissa spotlights. Oavsett om du letar efter en dekorativ filamentlampa i glas för användning utan lampskärm, eller om du behöver ett flerpack med lågenergilampor i plast hittar du vad du söker här hos oss på Harald Nyborg. Och att vi alltid erbjuder ett riktigt bra pris på alla våra produkter gör ju inte saken sämre, eller hur?

Lampor E14 LED – ett bra val

E14-lampan har alltså en mindre sockel. Glödlampor E14 har helt enkelt en 14 mm bred sockel som skruvas i lampan. E27 är den större varianten och kanske den ljuskälla som används i flest lampor. Ljuskällor med sockelmodell E14 används dock också i många olika lampor, till exempel i många vanliga vardagsrum- och arbetslampor, och med LED-ellampor E14 får du lågenergilampor som både är hållbara och miljövänliga. LED-ljuskällor med E14-sockel finns från många kända varumärken, till exempel Philips, Nordlux och Cosna. Ljusstyrkan på LED-ljuskällor med E14-socklar anges i lumen. Färgtemperaturen mäts i enheten kelvin. Färgtemperaturen kan variera från ett varmt och glödande ljus till ett kallt ljus med mycket blått i. LED-ljuskällor med E14 finns i många olika former och det finns både små och stora LED-lampor. Välj till exempel en stor klotlampa med E14-sockel eller en mindre droppformad ljuskälla. Ljuskällorna är tillverkade i plast eller glas. Du kan välja en färgad, frostad eller en klar ljuskälla med synliga glödtrådar.

Vad är en filamentlampa?

Filamentlampor är en typ av LED-belysning som behållit designen från klassiska glödlampor men har alla energisparande egenskaper som LED ger. Här hittar du flera varianter av filamentlampor av modellen E14. Du får alltså en lampa med sockelstorlek E14 och LED vilket innebär lång livslängd, låg energiförbrukning och snygg design. E14-lampor med LED kan användas både med och utan skärm. Väljer du att använda en öppen armatur rekommenderas en varm färgtemperatur för ett behagligt sken i rummet. Det finns också dimbara LED-lampor E14 där du har möjlighet att reglera ljusstyrkan.

Köp billiga stora och små glödlampor E14 med LED på Harald Nyborg

Hos oss på Harald Nyborg hittar du alltid rätt belysning till rätt ändamål. Vare sig du letar efter dimbara LED-lampor till ljuskronan i vardagsrummet, energisparande lampor med varmvitt ljus till sovrummet eller en ny ljuskälla till köksfläkten, har vi precis vad du behöver. Välj mellan stora och små glober i olika former. Ta del av vårt sortiment av E14-lampor som kombinerar modern ljusteknik med en vacker ljuskälla i retrostil. På Harald Nyborg beställer du hållbara E14 LED-lampor tryggt och säkert online. Vi erbjuder billiga priser, snabba leveranser och 30 dagars öppet köp med returrätt.