Gu10

Undrar du vilken typ av lampsockel du behöver? GU10 är en sockelmodell med ett karaktäristiskt tvåstiftsfäste som hakar fast lampan i armaturen. Denna sockel är mycket vanlig i bland annat spotlights. För att göra det enklare för dig har vi på Harald Nyborg samlat ett brett urval av lampor med GU10-modellen här. Välj mellan olika energisparande LED-lampor med olika ljusstyrkor, samt med eller utan dimmer. Vi ser till att du har rätt belysning till rätt ändamål genom att erbjuda ett stort utbud av kvalitetslampor till billiga priser.

GU10 en vanlig lampa för accentbelysning

Beteckningen GU10 anger ljuskällans sockel. Modellen har två stift och kan enkelt monteras i samma lampor eller armaturer där spotlights med samma sockel använts. GU10 lampa med LED är en energisnål och mycket vanlig belysningslösning i spotlights. Perfekt när du vill lysa upp en tavla eller någon annan fin inredningsdetalj! Det blir funktionellt och snyggt på samma gång. Placerar du flera spotslights nära varandra kan du även få en bra allmänbelysning.

GU10 LED är alltså ett miljövänligt alternativ så byt gärna ut dina gamla spotlights mot nya LED-lampor. En annan fördel med LED-lampor är att de inte blir lika varma som vanliga glödlampor. LED-lampor GU10 används i hemmiljöer men också på bland annat arbetsplatser, restauranger, hotell och i butiker. GU10 LED ger ett dynamiskt ljus med fina kontraster mellan ljus och skugga. Välj gärna dimbara GU10 LED-lampor om du vill kunna styra ljusskenet. En dimbar GU10 lampa med LED ger dig många möjligheter och passar lika bra i ett sovrum som i ett vardagsrum eller kök. När du beställer en GU10 LED-lampa kan du välja vilken ljusfärg du önskar. Det finns ljuskällor med till exempel varmvitt, kallvitt och dagsljusvitt sken.

Enkel installation av GU10

En ljuskälla med GU10-sockel är enkel att installera. Du trycker helt enkelt fast ljuskällan i armaturen och skruvar ett kvarts varv.

GU10-lampor för trivsel och funktionalitet i hemmet och på arbetsplatser

Skapa trivsel och funktionalitet hemma och på jobbet genom att välja rätt belysning för olika ändamål. Oavsett om du behöver mysbelysning till vardagsrummet eller om du är ute efter högre ljusstyrka för produktiva miljöer som kök och kontor hittar du rätt ljuskälla här. Lågenergilampor säljs både styckvis och i flerpack. Kika nu igen vårt sortiment av GU10-lampor. Då kommer du också att se vilka låga priser vi håller på de olika produkterna. Har du tur kan du också hitta lampor på rea! Är du osäker på vilken typ av ljuskälla du behöver är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till och reder ut begreppen om olika ljuskällor och sockelstorlekar. När du sedan valt vilken produkt du önskar lägger du den enkelt i varukorgen. Välj sedan det betalningsalternativ som passar dig bäst och snart kan skruva i eller fästa din nya ljuskälla i lampan eller armaturen.