IHC trådlös

På denna sida hittar du vårt varierade utbud av IHC trådlöst. Snart kommer du att kunna tända och släcka dina lampor och elektroniska enheter där det passar dina behov bäst. Hos oss hittar du batteritrycket för trådlös fjärrstyrning av lampor och annan elektrisk utrustning, och du kan även titta närmare på basen för ditt lamputtag och för uttaget. Dessutom säljer vi den trådlösa kombienheten som fungerar som sändare, mottagare och dimmer. Du hittar även IHC trådlös lampsockel med relä, för användning där tändning önskas.

Läs mer
Produkter
Du har sett 5 av 5 total
Du har sett 5 av 5

IHC trådlös ljusstyrning

Med IHC trådlösa produkter får du möjlighet att styra ljuset i ditt hem. Själva uttaget har ett batteri, vilket gör att inga nya kablar behöver installeras. Du kan tända, släcka och dämpa belysningen i ditt hem med ett enkelt tryck på strömbrytaren. Produkterna pratar med varandra genom trådlösa signaler, som kan ställas in med enkel programmering. Mottagarna till switcharna monteras direkt på olika dosor och underlag, så att de kan styra ljuset. Det är därför en väldigt enkel och billig lösning för att få ett smartare hem. Dessutom är den också praktisk, då den just ger möjlighet att styra ljuset i bordslampor, golvlampor och liknande.

 

IHC trådlös till bra priser

När det kommer till trådlös ljusstyrning kan priserna generellt vara väldigt höga. Många alternativ kräver en mängd tillbehör, som alla är mycket dyra. Detta är inte fallet med IHC trådlöst, eftersom det kräver minimal installation och tillbehör. Därför kan du sätta upp hela systemet snabbt och enkelt, och till ett fantastiskt lågt pris. Dessutom är de också designade för att vara minimalistiska i sitt utseende, och kommer därför att ge en stilren känsla efter installation.