Fritid

Här har vi samlat allt du kan tänkas behöva för en aktiv fritid för både barn och vuxna. Här finns redskap och utrustning som du kan behöva hemma, i trädgården, på picknicken eller på semesterresan. Välkommen att skrolla igenom den här kategorin och beställ de produkter du önskar. Du gör det så klart snabbt och enkelt online – alltid till billiga priser och med snabba leveranser.

Prylar hemma och på semestern

Nu ska vi gå in lite mer i detalj på vilka produkter du kan hitta här. Gillar du till exempel att pyssla? Perfekt, då kan du nämligen hitta både knappar och garn i många härliga färger här. Vill du köpa prylar till din fyrbenta kompis har vi samlat ett brett utbud av bland annat hundkoppel och hundleksaker här och gillar du att fiska kan du hitta både krokar och drag här. Semestertider? Ja, du kanske behöver en ny kylväska, resväska, reseplånbok eller några nya bagageremmar? Brukar du åka på campingsemester kanske du behöver ett nytt förrådstält, en sovsäck eller en campinglampa. Ja, som du märker kan du hitta många fiffiga prylar här och detta är bara början. Fortsätt läsa så ger vi dig ännu fler inspirerande tips på saker som är bra att ha!

Kul fritid när man är liten

Glöm inte bort barnen! Hos oss på Harald Nyborg kan du faktiskt överraska barnen med roliga leksaker utan att det behöver kosta så mycket. Letar du efter julklappar och födelsedagspresenter som barn verkligen kommer att uppskatta kan du till exempel beställa leksaksbilar, dockor och billiga och coola pulkor. Du hittar också mycket sportprylar här och det passar så klart både till små och stora. Vill du utmana dina kompisar på en fotbollsmatch eller en basketmatch kan du köpa mål och bollar här. Vi erbjuder även ett brett utbud av olika sällskapsspel. En del passar bra när man är liten, och andra när man är stor.

Kläder och skor för en aktiv fritid

Kläder och skor är bra fritidsprodukter som du har användning av både hemma och på resa. Satsa till exempel på ett par sneakers, ett par skor som du kan använda både på fritiden och på jobbet. Här hittar du också softshelljackor, mössor och kepsar. Man brukar ju säga att den bästa träningen är den som blir av. Har du svårt att komma iväg till gymmet kan du få hjälp med hemmaträningen här. Missa därför inte våra sportglasögon, hantlar och motionscyklar.

Allt du behöver till din fritid

Vi tycker att fritiden ska avnjutas så maximalt som möjligt. Hitta alla prylar du behöver för en rolig och aktiv fritid hos oss på Harald Nyborg! Vi erbjuder ett spännande och roligt sortiment som passar hela familjen. Har du några frågor om sortimentet eller en produkt är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Välkommen till en aktiv fritid med Harald Nyborg!