Cyklar & elfordon

Här på Harald Nyborg kan du köpa billiga cyklar online men glöm inte bort att också kolla in vårt utbud av eldrivna bilar, motorcyklar och fyrhjulingar till barn. Perfekt till barn som gillar fartfyllda lekar!

Stort utbud av billiga cyklar och cykeltillbehör

Var kan man köpa den billigaste cykeln? Och kan man köpa en billig cykel online? Ja, här har vi samlat ett brett sortiment av billiga cyklar till herr, dam och barn. Cyklarna finns i en mängd olika modeller, färger, storlekar och utföranden och att köpa en cykel online hos Harald Nyborg är inga problem. Vi erbjuder också ett stort sortiment av cykeltillbehör. Här hittar du till exempel cykellapmor, extra pedaler, ringklockor, cykelväskor, cykelpumpar och sadlar. Du hittar även ett brett utbud av däck i olika storlekar, bredder och med olika mönster samt slangar och ventiler. Säkerheten är alltid viktig när du är ute på vägarna och därför kan du även beställa cykelhjälmar i olika modeller, storlekar och färger till riktigt bra priser samt reflexvästar här hos oss på Harald Nyborg. För att kunna parkera cykeln utanför huset finns billiga cykelställ och för att enkelt kunna få med sig en cykel på bilen hittar du olika typer av cykelhållare. Skjutsar du ofta barn till och från förskolan kan det vara en bra idé att satsa på en smart cykelvagn.

Roliga och tuffa elfordon till barn

Elfordon till barn drivs av uppladdningsbara batterier och den lilla chauffören kan styra och köra fordonet alldeles själv. Tänk att få åka runt i ett litet fordon anpassat efter just dig och kanske till och med erbjuda kompisen skjuts. Det är både roligt och lärorikt! Dessa fordon ska inte köras i trafik på allmän väg men på grusplaner, garageuppfarter eller på gräsmattor går det alldeles utmärkt. En fyrhjuling ser tuff ut och är rolig att köra. När barnet trycker på knappen går crossen igång och sedan är det bara att ge sig iväg. Har du ett barn som älskar allt som har med bondgårdar att göra ska du satsa på en el-traktor med släp. På släpet kan barnet lasta och lossa foder till djuren, sand och stenar till leken eller varför inte en fika? Att arbeta på en bondgård är tröttsamt så det är väl klart att man kan behöva fika ibland. Många barn är fascinerade av motorcyklar så självklart hittar du eldrivna minimotorcyklar och el-scooter här på Harald Nyborg. Elbilar är också mycket populära och passar perfekt för en liten bilentusiast. De ser verklighetstrogna ut och ger bra motorikträning. På Mercedes AMG GLA45 kan barnet öppna dörrarna och köra framåt och bakåt. Bilen har lysen och det går att spela musik. Det finns även en fjärrkontroll så att du som vuxen kan kontrollera elbilen. Välkommen att handla ett eldrivet fordon här på Harald Nyborg!