Cykelkorgar & väskor

Brukar du ha med dig mycket saker på cykelturen? Kanske gillar du härliga picknickar i naturen eller så vill du ha med dig din lilla hund på färden? Fördelarna med att använda en cykelkorg eller cykelväska är många. Cyklar du till arbetet, affären och gymmet kan du smidigt transportera allt du behöver i cykelkorgen eller cykelväskan. Det är också ett mer säkert sätt att transportera saker på jämfört med att balansera kassar och väskor på styret. Har du en cykelkorg eller cykelväska behöver du inte heller hänga en tung ryggsäck på ryggen. Hos oss på Harald Nyborg hittar du ett stort sortiment av cykelkorgar och cykelväskor i olika modeller och storlekar. Här beställer du tryggt och säkert online – alltid till riktigt bra priser och med snabba leveranser.

Cykelväska och cykelkorg för styre, pakethållare och sadel

Cykelväskor och cykelkorgar finns i många olika modeller och storlekar. Du kan till exempel välja cykelväskor som enkelt monteras fast på pakethållaren. Dessa finns både som ensidiga varianter som hänger på en sida och som dubbla varianter med väskor på båda sidor om pakethållaren. Det finns även cykelkorgar till pakethållare. En cykelkorg till pakethållaren är enkel att montera fast. Varför inte packa den med filtar och fika för en lång dag på stranden eller för en utflykt till skogen? Och du, glöm inte kaffet!

Vill du istället ha en klassisk cykelkorg för styret finns också olika modeller att välja mellan. Liten eller stor cykelkorg bestämmer du! Välj dock gärna en lite större variant om du ska använda cykelkorgen som en cykelväska till din hund. Många hundar tycker att det är härligt att få hänga med husse eller matte på färden och sitta i cykelväskan och spana ut. Du kan också välja en smart cykelväska för montering på cykelstyret. En cykelryggsäck är praktisk för dig som till exempel använder cykeln som ett transportmedel till skolan eller arbetet. Du hänger den smidigt på cykel och kan sedan lika smidigt använda den som en vanlig ryggsäck. Cykelväskan är vattentät och kan användas i alla slags väder.

En mindre sadelväska som fästs under sadeln eller en liten väska som du fäster på cykelramen, så kallade ramväskor till cykel, passar perfekt för förvaring av till exempel en extra slang eller en lagningssats. Detta brukar särskilt uppskattas av träningscyklister som är ute på långa träningspass.

Bästa cykelväskan hittar du hos oss på Harald Nyborg

Oavsett om du ska på en lång cykelsemester med familjen, om du cykelpendlar till arbetet eller älskar att använda cykel som ett träningsredskap har vi cykelväskor och cykelkorgar som gör upplevelsen både smidigare och roligare. Välj en cykelkorg till sidan på pakethållaren, en härlig cykelkorg eller en mindre väska att fästa under sadeln eller på cykelns ram. Vi har samlat ett stort sortiment av billiga cykelväskor av god kvalitet som du enkelt kan köpa online. En billig och snygg cykelväska är faktiskt också en riktigt bra present att ge bort!