Däck,slang & ventiler

När ditt cykeldäck är gammalt och slitet är det dags att köpa ett nytt. Med ett bra däck på din cykel minskar risken för punktering och din cykeltur blir både smidigare och roligare. Här på Harald Nyborg finns ett brett sortiment av billiga cykeldäck och andra cykeldelar online.

När du ska köpa ett nytt cykeldäck eller en ny slang ska du kontrollera vilken storlek och bredd du behöver och vilket mönster du önskar. Hjulstorleken är detsamma som diametern på däcket, till exempel 26” eller 29”. Bredden på däcket ska passa gaffeln, ramen och stänkskärmen på cykeln. Utgå gärna från ditt gamla däck. En ny slang ska ha samma diameter och bredd som cykelns däck. Mönster på däcket beror på vilket underlag du ska cykla på. Downhill och MTB cykling på stigar och i kuperad terräng kräver ett grövre mönster på däcket. Racerdäck med ett slätt mönster passar dig som cyklar på landsväg och pendlardäck med lite större kontaktyta än ett racerdäck och bra grepp mot underlaget är optimalt för dig som cyklar till jobb och skola. När ditt nya däck är på plats på cykeln ska du välja rätt däcktryck så att du får en bra väghållning, en snabbare cykel och minimal risk för punktering.

Prisvärda cykeldäck online

Letar du efter ett nytt däck till din cykel har du kommit rätt! I vårt utbud hittar du däck i olika storlekar, bredder och med olika mönster. Vi har kraftiga däck till BMX och MTB och vanliga standarddäck till dig som cyklar varje dag. Vi har till och med vita cykeldäck! Du hittar även cykelslangar och ventiler här. Handla cykeldelar på nätet enkelt och smidigt hos Harald Nyborg och om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst!
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-30 av 49

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-30 av 49

Sida
per sida