Elfordon

Är du på jakt efter en rolig och häftig present till barnen? Har du någon liten där hemma som älskar allt som har motorer? Då kommer du garanterat att kunna hitta en passande överraskning i vårt sortiment av elfordon för barn. Här kan du välja bland såväl elektriska vespor i retroinspirerad design till coola elbilar, -motorcyklar och -fyrhjulingar i verklighetstroget utförande. De bjuder garanterat in till lek och lockar förhoppningsvis barnen att spendera mer tid utomhus istället för framför skärmen!

ELFORDON FÖR BARN TILL BRA PRISER HOS HARALD NYBORG

Med en elmotorcykel, elektrisk scooter, fyrhjuling eller bil får barnen chans att kliva in i en egen fantasivärld och skapa påhittade miljöer tillsammans med sina kompisar. Kanske tar de sin svarta Mercedes till låtsaskiosken för att handla lördagsgodis eller skjutsar gosedjurskaninerna till hoppträningen. Endast fantasin sätter gränser och de elfordon du hittar hos oss är självklart säkra och lätta att använda. Flera modeller är dessutom utrustade med säkerhetsbälte och fjärrstyrningsfunktion så att du som vuxen kan vara med och kontrollera elfordonet tills barnet själv har lärt sig att hantera det.

Vilka funktioner som ingår beror på respektive elfordonsmodell och du kan läsa mer om dessa under respektive produkt. Du kan till exempel välja en elbil som spelar musik och lyser så att ditt barn både kan synas och höras när hen kommer framglidandes. Eller varför inte satsa på en rosa minivespa som kan köra både framåt och bakåt för att erbjuda barnet en riktigt verklighetstrogen känsla? Ta del av vårt roliga breda utbud av elektriska minifordon för barn och beställ dem till bra pris redan idag!