Herrcyklar

Busetto och Greenfield är våra egna populära cykelmärken. Cyklarna finns i olika modeller, färger, storlekar och utföranden, både som damcyklar och herrcyklar. Definitionen på en herrcykel har med ramens utformning att göra, snarare än vem som cyklar på den. En herrcykel är en stabil och hållbar cykel som passar lika bra till män och killar som till kvinnor och tjejer. Välj den cykel som du känner dig bekväm med och som är anpassad efter var och hur långa sträckor du ska cykla. På sportcyklar får du en mer framåtlutad körställning som ger god kraft i varje tramptag och som avlastar korsryggen. En klassisk cykel till herr ger en mer upprätt sittställning. Hur många växlar du väljer beror också på hur du ska använda din cykel, fler växlar ger fler möjligheter. På cyklar från Busetto och Greenfield sitter växlar från Shimano, en av världens ledande producenten av cykeldelar och cykeltillbehör.

Brett sortiment av herrcyklar

En cykel ska vara bekväm att cykla på, den ska vara ergonomiskt utformad och den ska vara tillverkad av hög kvalitet. När du ska köpa en ny cykel ska du fundera över vilken modell du är ute efter. Vi har samlat en mängd olika modeller av herrcyklar så att du snabbt och enkelt hittar en cykel som passar dig perfekt. Här finns till exempel MTB-cyklar, trekkingcyklar och hybridcyklar. En hybridcykel passar perfekt till både pendling och till motionscykling. De flesta hybridcyklar har också fästen och skruvhål om du vill montera fast skärmar eller en pakethållare på cykeln. En mountainbike passar bra till dig som vill cykla på stigar och skogsvägar ute i naturen. Däcken på en MTB är kraftigare än på en vanlig cykel och däcken har också djupa mönster för att ge ett så ett bra grepp som möjligt på underlaget. Självklart kan du också använda en mountainbike i stadstrafik. En trekkingcykel är en härlig allroundcykel. Det är en robust cykel som passar till äventyr i naturen men också när du ska cykla fram och tillbaka till jobbet. Vilken cykel du än väljer så är det viktigt att du sitter bekvämt på den. Ställer du in cykeln rätt ökar komforten och du får dessutom mer kraft när du trampar.

Köp cykel enkelt och smidigt online

Välkommen att handla en ny cykel här på Harald Nyborg! Du handlar smidigt och säkert online, alltid till bra priser och med snabba leveranser. Du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ, till exempel faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Välj det som passar dig bäst! Med en ny cykel, dam eller herr är upp till dig, är du snart ute på vägarna och samtidigt gör du en insats för miljön och får bra vardagsmotion! Glöm inte bort att köpa till ett lås, cykellampor och andra cykeldelar online hos oss på Harald Nyborg!