Hjälpmedelsprodukter

När du behöver smarta och innovativa hjälpmedel till låga priser finns vi på Harald Nyborg till hands med produkterna du söker. Vi har samlat det bästa inom hjälpmedel för både stora och små utmaningar i vardagen. Här kan du bland annat beställa hjälpmedel som en duschstol, ett betastöd, en griparm, ett stödhandtag och ett förstoringsglas. Helt enkelt allt som kan förenkla livet! Här finns till och med ett skohorn som kan användas som en ryggkliare. Alla produkter i vårt sortiment av hjälpmedel är tillverkade av hög kvalitet, och vi erbjuder dem till en kostnad som passar varje budget. 


Rätt hjälpmedel för en enkel och rolig vardag

Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal – alla kan behöva lite hjälp och stöd för att livet ska fungera så bra och smidigt som möjligt. Ibland kan hjälpen komma från en kompis eller en familjemedlem, och ibland kan du behöva någon form av hjälpmedel för att klara vardagens alla bestyr. Har du en nedsatt aktivitetsförmåga eller ett handikapp är rätt hjälpmedel helt nödvändiga. Syftet med de produkter du hittar i vårt sortiment är att förebygga de förluster som en nedsatt funktion eller förmåga ger. Med rätt hjälpmedel kan du behålla din självständighet och leva livet på ett tryggare och säkrare sätt.

Olika typer av hjälpmedel

På Harald Nyborg finns många praktiska hjälpmedel. En del kan du använda för en säker förflyttning, andra underlättar en god personlig hygien och vissa som till exempel griparmar och förstoringsglas med belysning gör livet helt enkelt lite lättare. Har du en nedsatt funktion av något slag är de just de här typerna av hjälpmedel som fyller livet med fler möjligheter. Hjälpmedel kan också vara möbler som ett sängbord eller en duschstol men det kan även vara små finurliga saker som bland annat en vridbar kudde eller en käpp med hjul. Vissa hjälpmedel kanske du bara behöver någon gång ibland eller under vissa perioder i livet, och andra hjälpmedel behöver du varje dag för att dagen så fungera så bra som möjligt. 

Köp hjälpmedel smidigt på nätet

På Harald Nyborg kan du beställa till exempel vridbara kuddar, toalettsitsförhöjare, halksäkra duschmattor och käppar online. Du kan tryggt och lugnt köpa hjälpmedel här – vi erbjuder alltid snabba leveranser och riktigt bra priser. Vi ser till att din tillvaro blir så smidig som möjlig genom att erbjuda prisvärda och lättanvända produkter. Gå nu igenom vårt sortiment av hjälpmedel och håll utkik efter vår rea som återkommer med jämna mellanrum. Självklart erbjuder vi också säkra betalningar och du kan bland annat välja att betala med bankkort, faktura eller via Klarna. Du har också alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Har du några frågor når du oss snabbt och enkelt via vår chatt eller så skickar du ett e-post till oss.