Rullatorer & rullstolar

Med en rullator eller rullstol ska du kunna känna dig trygg och därför är det viktigt att produkten är av hög kvalitet med bra funktionalitet. Hos Harald Nyborg hittar du ett utbud av moderna rullstolar och rollatorer som är stabila, enkla att hantera och mycket prisvärda. Med en rullstol kan du som har en skada, en sjukdom eller en funktionsnedsättning förflytta dig enkelt och smidigt både inomhus och utomhus. Vi har rullstolar som passar för både längre och kortare sträckor och som du kan manövrera själv eller med hjälp av någon annan. Våra rullatorer är snabba och enkla att använda samt och lika enkla att fälla ihop. Välkommen att investera i en stabil och säker rullstol eller rollator på Harald Nyborg!

En rullstol eller en rullator för vardag, arbete och fritid

En rullstol kan vara ett hjälpmedel som behövs tillfälligt eller permanent. Oavsett varför du behöver en rullstol är det viktigt att du hittar en modell som passar dig och din livsstil bra. Några faktorer som kan vara bra att fundera på före köpet är rullstolens vikt, storlek, bredd, inställningsmöjligheter och om det finns extra tillbehör att komplettera med. En lätt rullstol är ofta mer praktisk, både för den som sitter i rullstolen och den som eventuellt ska hjälpa till att skjuta rullstolen. En rullstol som inte väger så mycket är också enklare att hantera när den ska lastas i och ur en bil. När det kommer till rullstolens storlek och bredd är det viktigt att rullstolsanvändaren sitter bekvämt samtidigt som den inte får vara så bred att det kan bli svårt att ta sig fram genom dörrar och andra smala utrymmen. Ska du sitta i rullstolen under längre perioder är det en stor fördel om armstöd och benstöd kan justeras. Kontrollera också att rullstolen smidigt går att fälla ihop så att du enkelt kan ta med den i bilens bagagelucka. När du ska köpa en rullator är det lika viktigt att du funderar över vilka egenskaper och funktioner du vill att rullatorn ska ha.

Rullatorer och rullstolar – enkla och pålitliga hjälpmedel

En rullstol eller en rullator ska kunna anpassas efter dig, dina behov och din livsstil. Det är ett hjälpmedel som ska vara praktiskt, tillförlitligt och kompensera för en nedsatt rörelseförmåga. Vi har rullstolar och rullatorer för vardag, arbete och fritid. Helt enkelt för ett aktivt och självständigt liv! Här kan du köpa en rullstol eller rullator för säkra förflyttningar till riktigt bra priser. När du klickar på produkterna får du mer detaljerade specifikationer och kan se vilken modell som passar dig bäst och uppfyller dina behov. Vi erbjuder även praktiska överdrag till rullatorer som skyddar mot smuts och regn. På Harald Nyborg handlar du alltid produkter till marknadens bästa priser. Du handlar tryggt och säkert online och får varan smidigt hemlevererad. Självklart kan du välja olika sätt att betala, till exempel med faktura eller via vår samarbetspartner Klarna.