Stickor & viknålar

Dags att sätta igång med ett mjukt handarbetsprojekt? Du kanske ska sticka en tröja till ditt barnbarn eller ett par varma strumpor till dig själv? Hos oss på Harald Nyborg kan du beställa billiga stickor, bland annat bästa rundstickorna, bambustickor och strumpstickor till många olika stickprojekt. Vi erbjuder också billiga virknålar, stoppnålar, säkerhetsnålar och sy- och knappnålar. Helt enkelt allt du behöver för att komma igång med ditt handarbete. Glöm inte att också ta en titt på alla våra garner. Du kan bland annat beställa bomullsgarn, ullgarn, akrylgarn, sisalgarn och strumpgarn – alltid till marknadens bästa priser och av riktigt god kvalitet.

Stort utbud av stickor i olika utföranden och material

Det är viktigt att ha rätt stickor tillverkade av god kvalitet när du ska börja sticka. Harald Nyborg erbjuder stickor för alla typer av stickningar. Här finns stickor i många olika former, färger och storlekar. En del stickor kan användas för flera olika stickningar, medan andra är utformade för att klara en bestämd form av stickning. Strumpstickor har till exempel spetsar i båda ändor och används ofta i set om fyra eller fem stickor tillsammans. Som du hör på namnet använder du strumpstickor när du ska sticka strumpor men du kan också använda dem till ärmar till tröjor och mössor. Rundstickor är två stickor som är sammankopplade med ett flexibelt snöre. Du använder rundstickor till bland annat mössor, kragar och sjalar. Stickor finns också i många olika material. Billiga trästickor till din hobby är ett alternativ men du kan också välja bambustickor eller stickor tillverkade av aluminium. Här finns med andra ord ett stort sortiment av stickor och du kan köpa vanliga billiga stickor, rundstickor och strumpstickor och snabbt komma igång med ditt stickprojekt!

Bästa virknålen

Virkning är också en trevlig sysselsättning och det brukar vara lättare att komma igång med virkning än med stickning om du är nybörjare. Precis som med stickor finns virknålar i olika material och storlekar. När det kommer till virknålars storlek varierar både längden och tjockleken. Vilken virknål du ska välja beror helt enkelt på vilket garn du ska använda och hur stora maskor du vill ha. Här finns bland annat ett virkset med sju olika virknålar i olika tjocklekar. De är tillverkade av aluminium och är både starka och lätta att arbeta med. Hitta också en smart förvaring av stickor och virknålar hemma så att du snabbt och enkelt hittar vad du söker när det är dags att starta upp ett nytt stick- eller virkprojekt.

Stickor och virknålar till billiga priser online

Oavsett om vill köpa ett par trästickor, ett par stickor i bambu eller om du letar efter ett set med färgglada virknålar av aluminium hittar du precis vad du söker här. Förutom billiga priser erbjuder vi också snabba leveranser och öppet köp i 30 dagar. Du beställer smidigt online och kan välja mellan flera olika betalningsalternativ, bland annat fakturabetalning, delbetalning och direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Har du några frågor om de produkter du hittar här eller om din beställning är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.