Pennor & markers

Behöver du nya pennor till skolan eller gillar du att rita och måla på fritiden? Hos oss på Harald Nyborg kan du köpa billiga pennor och markers i många olika färger. Oavsett vilka pennor du letar efter – markers, glitterpennor eller akrylpennor – hittar du det hos oss på Harald Nyborg. Förutom pennor erbjuder vi även annat konstnärsmaterial. Här kan du till exempel beställa vanliga kritor till det lilla barnet, tavelramar, canvasdukar och vattenfärg. Med konstnärsmaterial från Harald Nyborg är det enkelt att komma igång och skapa!

Pennor för små och stora

Kan man skapa konst med billiga tuschpennor, färgpennor eller akvarellpennor? Ja, men det är ju alldeles självklart. Fråga vilket litet barn som helst som kommer hem från förskolan eller skolan med en fin teckning som målats under dagen. Stora konstverk kan skapas med färg och pennor! Många barn, men också vuxna så klart, tycker om att måla med glitterpennor. Och det är ju verkligen inte konstigt! Måla en enhörning med en regnbåge som glittrar i olika färger eller måla en liten skylt och sätt fast på din dörr så att alla vet vem som bor i rummet. Glitterpennor finns i massor av olika färger, bland annat gul, rosa, röd, grön, blå och lila.

Har du akrylpennor hemma behöver ditt skapande inte stanna vid fina teckningar på papper. Dessa pennor kan nämligen användas på en mängd andra material. Testa att måla på till exempel trä, glas, sten och plast. Du kan bland annat skapa fina inbjudningskort till en fest, fixa en trevlig bordsplacering eller märka upp förvaringslådor hemma för bättre ordning i skåpen och garderoberna.

Beställ och köp pennor för teckning billigt online

Vilken är din favoritfärg? Kanske lila som syrenblommor, gul som solen eller blå som himlen? Färger påverkar oss, kanske mer än vi tror och vet om. Med härliga färger kan du skapa fina objekt och hänga upp hemma. Förgyll alla rum med din konst så får du en härlig miljö att vistas i. Har du ritblock och pennor hemma kan du låta din fantasi flöda när som helst. Perfekt när det regnar ute eller när du har kompisar på besök och ni vill göra något kreativt tillsammans. Att måla tillsammans är väldigt roligt och det är en bra aktivitet både en vanlig dag efter skolan och på ett barnkalas. Vi har pennor i massor av olika nyanser för att du ska kunna fylla ditt ritblock med spännande och färgglada teckningar.

Du kan också beställa pennor och ge bort i present. Olika typer av pennor är alltid en uppskattad födelsedagsgåva eller julklapp. Ta del av vårt sortiment av färgpennor till små barn och vuxna. Om du klickar på produkterna kan du läsa mer utförlig information om respektive produkt. Du beställer sedan smidigt online direkt i vår webbshop. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och billiga priser. Ibland har vi dessutom riktigt bra rea!