Tavelramar

En tavelram lyfter vilket motiv och vilken interiör som helst! Tavelramar kan du använda till foton, teckningar, citat och andra bilder och du kan hänga upp dem i vardagsrummet, köket, sovrummet eller på kontoret. Alla motiv blir snyggare när de är inramade! Vi har tavelramar i flera olika storlekar, färger, material och stilar. Vad letar du efter idag? Tavelramar 50x70 cm stora eller en tavelram 30x40 cm stor? Svarta tavelramar? Eller kanske vita eller silverfärgade? Tavelramar med smala eller breda lister? Välkommen att upptäcka vårt stora sortiment av billiga ramar online!

Inspiration och tips till dina väggar

Med en fin ram skapar du ett härligt blickfång i rummet. Du kan till exempel rama in foton från semestern eller foton på barnen eller barnbarnen. Våra ramar passar också perfekt till posters, affischer och tavlor. En vacker bild i en ram kan du hänga upp i sovrummet, barnrummet, vardagsrummet eller varför inte i badrummet? Har du många foton eller bilder som du vill hänga upp är det en bra idé att skapa en tavelvägg. Kombinera gärna ramar i olika storlekar med varandra för en snygg effekt. Du kan välja att hänga ramarna stående eller liggande.

På Harald Nyborg hittar du ett stort sortiment av billiga tavelramar i olika färger och storlekar. Här kan du köpa ramar billigt – perfekt när du vill sätta upp dina foton och bilder på väggen! Ge gärna bort ett favoritfoto i en fin ram i födelsedagspresent eller i julklapp. Det är en personlig och uppskattat gåva. Köp ramar redan idag smidigt online på Harald Nyborg!