Bäddar & burar

Att hitta rätt bädd eller bur till din pälskling är viktigt. Det ökar både tryggheten och säkerheten. I hemmet är det skönt för ditt husdjur att ha en bestämd plats att vila på och när ni är ute på vägarna blir transporten både bekväm och säker. Här på Harald Nyborg finns ett stort sortiment av kvalitativa burar och bäddar till både hundar och katter samt olika typer av transportväskor, filtar och kuddar. Här hittar du till exempel hundsängar som du handlar billigt online. Ge din pälsbeklädda vän ett mysigt krypin som skapar trygghet hemma, på resor och i nya miljöer.

En hundsäng för ökad trygghet

Varför är det viktigt att hundar har egna bäddar? Jo, hundar gillar rutiner och upprepar ofta samma beteendemönster dag efter dag. Som vanedjur förväntar de sig att vissa saker ska hända vid vissa tidpunkter och de kan bli oroliga i situationer då rutinernas bryts, exempelvis på bilresor och vid andra miljöombyten. Genom att ta med hundsängen tar du med en bit av djurets vanliga miljö med dofter som känns bekanta och trygga.

På Harald Nyborg finns flera hundsängar att välja mellan. Här finns billiga hundbäddar för stora hundar och här finns mysiga hunddynor. En rund hundbädd i kraftig kvalitet ger din hund en skön plats att vila på. Du hittar också fina flätade hundkorgar. Placera en hunddyna i korgen så har du skapat en perfekt plats för din hund. En hunddyna kan du sedan också ta med till bilen och lägga i en bur. Under själva transporten är det nämligen viktigt att hunden sitter i en hundbur. Gör hunden det kan du känna dig lugn och trygg. Hundburen ska vara anpassad efter hundens storlek och rörelsemönster och ge bästa möjliga komfort och säkerhet. Glöm inte bort att ta pauser med jämna mellanrum om ni åker långt och självklart är det också viktigt att hunden har tillgång till färsk vatten under färden.

Vi vill också gärna rekommendera en kylmatta som hjälper djuret att reglera kroppstemperaturen när det är varmt ute. Den kyler långsamt ner husdjuret till normal kroppstemperatur. Det kan till exempel vara bra att lägga in en kylmatta i buren i bilen om ni ska åka långt en varm sommardag.

Billiga kattburar för säkra transporter

På Harald Nyborg hittar du också transportburar. Perfekt när du ska ta med din katt till veterinären eller sommarstugan. Transportburarna har god ventilation och du kan enkelt spänna fast buren med bilens vanliga säkerhetsbälte.

Billiga hundbäddar, hundkorgar och burar online

Välkommen att köpa en billig stor eller liten hundbädd eller hundsäng online till din hund på Harald Nyborg. Här hittar du hundbäddar och hundsängar i flera olika former, färger och material. Till katter finns flera transportburar att välja mellan. Alla produkter till husdjur som du hittar här hos oss är tillverkade med god hållbarhet. De är anpassade och bekväma för husdjuret och enkla att rengöra. Har du några frågor om våra produkter till husdjur är du välkommen att kontakta vår kundsupport. Du når oss via chatt eller e-post.