Klösträd, kattlådor & tillbehör

Klöser din katt på soffan hemma? Bra, då känner den sig hemma! Kissen klöser nämligen för att markera revir. Med hjälp av dofter och rivmärken visar katten att det minsann är den som är ägaren och chefen av hemmet. Hos oss på Harald Nyborg hittar du klösträd billigt som låter djuret få utlopp för sina naturliga instinkter, utan att dina vanliga möbler förstörs. Här finns även billiga kattlådor, kattleksaker och andra husdjurstillbehör som gör livet enklare för dig och din katt.

Kattlåda – ett måste för innekatten

Du som har en innekatt vet hur viktig kattlådan är. Katter är renliga djur och de vill ha en fräsch toalett. Kattlådan ska alltid vara tillgänglig för katten och den ska hållas ren och fin. Det finns både stora och små kattlådor. Det är dock ofta bättre att köpa en kattlåda som är lite för stor. Din kattunge växer snabbt och många katter vill ha en låda där de smidigt kan vända sig om. En del kattlådor har tak och andra är helt öppna. En kattlåda med tak ger katten avskildhet och är dessutom enkel att transportera med hjälp av ett handtag på taket. Väljer du en kattlåda utan tak är det ändå viktigt att den har höga kanter för att inte du ska få kattsand över hela golvet. Det är också viktigt att kattlådan är enkel att rengöra för att undvika dålig lukt.

Stimulera din katt med ett klösträd

Katter är aktiva djur som behöver stimulans för att må bra. Ett klösträd är en riktigt bra leksak för katten. Det finns klösträd och klösbrädor i olika utföranden och storlekar. Stora klösträd har ofta flera olika sittplatser och ibland till och med mysiga grottor där katten kan krypa in och vila. Klösträd är viktiga, särskilt för innekatter. En katt vill nämligen träna och vässa sina klor. Genom att köpa något som katten kan klösa på räddas också dina möbler från klösmärken. Har du flera katter kan det vara bra att investera i flera kattställningar så att alla dina katter kan aktiveras på bästa sätt.

Köp tillbehör till din katt billigt online

Katter är självständiga djur, och du får ofta arbeta lite för att vinna kattens förtroende men det är också det som gör katter så speciella. Hitta allt du behöver för att din katt ska må bra här hos oss på Harald Nyborg! Här kan du bland annat köpa en kattlåda online billigt men du kan också köpa billiga klösträd till din katt – ibland till och med på rea! Behöver du en ny kattspade, en kattlucka eller några nya kattleksaker hittar du det också. Du handlar tryggt och säkert online, alltid med snabba leveranser och öppet köp i 30 dagar.