Säkerhetsskor

När du ska arbeta ute i trädgården eller sätta igång med ett nytt byggprojekt är det inte bara viktigt att skydda händerna och ansiktet med skyddshandskar och skyddsglasögon. Det är minst lika viktigt att hålla fötterna bekväma och skyddade med ett par rejäla och slitstarka säkerhetsskor. Här har vi därför samlat ett brett och varierat utbud av skyddsskor till marknadens bästa priser så att du ska kunna rusta dig rätt inför ditt nästa projekt! 

HÅLLBARA SKYDDSKÄNGOR OCH ARBETSSKOR TILL BRA PRISER

I vår webbutik hittar du skyddsskor i en mängd olika modeller. Vi erbjuder till exempel lätta och smidiga vattenavvisande skyddstofflor med stålhätta som passar perfekt i garaget eller trädgården när du snabbt och enkelt vill kunna stoppa fötterna i ett par skyddande skor. Här hittar du också mer heltäckande modeller såsom skyddsskor med stålhätta och skyddskängor med högre skaft som lämpar sig väl för både skogsarbete och byggprojekt. Arbetsskorna uppfyller minimikraven i enlighet med EN ISO 20345 och flera av modellerna erbjuder ett bra motstånd mot såväl olja som syra och kemikalier.

 

Oavsett om du är ute efter ett par skyddande skor att använda i trädgården eller ett par rejäla kängor som håller fötterna torra och skyddade på arbetsplatsen så kommer du garanterat att hitta det du söker hos oss. Du kan läsa mer om skornas unika egenskaper under respektive produkt och dessutom ta hjälp av vårt filtreringsverktyg för att enkelt få fram den typ av sko som just du är ute efter. Titta närmare på vårt kvalitativa sortiment av prisvärda arbetsskor och beställ online redan idag!