Overaller

För att dina projekt i hemmet eller trädgården ska bli så effektiva och roliga som möjligt gäller det att du klär dig säkert och bekvämt. Ingenting kan störa så mycket som kläder som skaver eller att bli blöt och kall när det enda du vill göra är att fokusera på det du har framför dig. Med våra overaller kan du göra just det – fokusera på ditt projekt och hålla dig skyddad, varm och torr precis så länge som du önskar. Beställ en modell i en storlek och med de egenskaper som passar dig till bra pris i vår webbutik!

SKYDDANDE OVERALLER TILL VUXNA  

Hos oss hittar du ett brett utbud av kvalitativa overaller i en mängd olika storlekar för att du enkelt ska kunna välja ut en modell som sitter bra på dig. Overallerna kommer i stilrena färger och är utrustade med smarta fickor, vilket gör det möjligt för dig att förvara smådelar och mindre prylar nära till hands när du fixar i hemmet eller i trädgården. De långa dragkedjorna på bröstet gör dem dessutom lätta att ta på och av och med luvan kan du skydda även huvudet från väder och vind. 

 

En overall är ett utmärkt skyddsplagg för såväl trädgårdsarbete som när du ska mecka med bilen eftersom den skyddar dig från topp till tå. De är tillverkade av slitstarka och bekväma material för att du ska kunna röra dig fritt och flera modeller är framtagna med vattenavvisande teflonbeläggning och isolerande foder för att hålla din kropp torr och varm även under regniga och kalla dagar. Låt inte vädret stoppa dig från att fixa med det du älskar, utan klä dig i bekväma och varma overaller för vuxna från oss på Harald Nyborg!