Ty Beanie Boos

Beanie Boos låter kanske lite spöklikt, men bara titta på dem så förstår du direkt att det inte finns något läskigt med dem över huvud taget. Det är de sötaste små plyschdjuren du kan tänka dig som med sina stora gnistrande ögon tittar sig nyfiket omkring. Gosedjuren är spännande att leka med, mysiga att gosa med och roliga att samla på! Beanie Boos kommer från TY och de finns i många olika varianter. Du kan hitta ett litet gosedjur som ser ut som bland annat en hundvalp, en uggla, en enhörning, en räv eller ett fantasidjur. Det finns helt enkelt en Beanie Boos till alla – också till dig!

Beanie Boos speciella värld

Först var de bara några få Beanie Boos men nu finns det många olika små djur att välja mellan. Gemensamt för alla Beanie Boos är de stora ögonen och att de är mjuka och sköna att hålla i och krama om. En annan sak som alla Beanie Boos har gemensamt är att de levereras med en liten etikett, ett TY-hjärta. På hjärtat står vad nallen heter och vilken dag den fyller år. Du vet alltså när just din Beanie Boos fyller år kan fira med ett roligt födelsedagskalas. På etiketten finns också en liten dikt. Men sedan finns de också många olikheter. En del Beanie Boos efterliknar nämligen riktiga djur och andra ser ut som härliga fantasidjur. Det finns Beanie Boos som är enfärgade och det finns Beanie Boos som är randiga eller prickiga. Beanie Boos finns också i olika storlekar, en del lite mindre och en del lite större. Det finns faktiskt också Beanie Boos som har en nyckelring fastsatt på huvudet så att du enkelt kan hänga den på till exempel en väska, en ryggsäck eller en barnvagn.

Beställ en Beanie Boos

Välkommen in till en värld full av mysiga och gosiga Beanie Boos leksaker och spel från TY här hos oss på Harald Nyborg. Det är svårt att motstå de små bedårande gosedjuren med den mjuka pälsen och de stora ögonen. Skrolla igenom vårt sortiment av Beanie Boos för att hitta just den du vill ha. Kanske har du redan en favorit och vet precis vilken du vill ha, eller så kanske du saknar en speciell Beanie Boos för att komplettera din samling? En Beanie Boos är också alltid en uppskattad present att få. I vår webbutik beställer du en eller flera Beanie Boos snabbt och smidigt online. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ och du får alltid öppet köp och returrätt på din beställning. Vi vet också att det kan vara väldigt angeläget att få sin nya Beanie Boos så fort som möjligt och därför skickar vi din beställning med en snabb leverans.