Bad & strand

Det finns inte mycket som kan mäta sig med en heldag på stranden eller vid poolen, med roliga badleksaker, sandslottsbygge, strandlek och vattenpistoler! Harald Nyborg tillhandahåller ett brett sortiment av leksaker och andra tillbehör som bidrar till en riktigt härlig sommardag. Vi erbjuder sandleksaker i alla former, men också strandtält, snorkelset, baddjur och vattentåliga bollspel för stranden.

BADLEKSAKER OCH SPEL FÖR STRANDEN OCH POOLEN

Vi erbjuder alla produkter som behövs för en kul dag i solen, oavsett om ni planerar att åka till stranden, om ni har egen pool eller bara svalkar er med hjälp av vattenslangen. Här kan du hitta roliga leksaker för barn, men också badleksaker för vuxna som bollspel och snorkelset. För lek på stranden eller i poolen kan ni välja och vraka bland badringar och badleksaker – flamingo, enhörning eller varför inte en vattenmelon? För att kunna titta på spännande fiskar under vattnet erbjuder vi även snorklar och simglasögon i olika utföranden. Du kan också hitta flera uppsättningar av strandleksaker som passar perfekt för sandslottsbygge. För en heldag på stranden kan det passa bra att investera i ett strandtält, där du kan förvara kylväskan och även skydda de minsta barnen mot solens starka strålar.

Är det för mycket folk på stranden för din smak? Vi erbjuder mängder av leksaker och andra produkter som lämpar sig väl för en svalkande lek hemma i trädgården. Du kan köpa vattenballonger, vattenpistoler och sandlådor/bassänger. För en riktigt oförglömlig lek kan du köpa vattenglidbana, som är lika roligt för såväl barn som vuxna på en het sommardag. För dig som tycker om att vara lite aktiv har vi även racket och bollar i velcro, ett roligt bollspel som kan utföras både på stranden och i trädgården.