Gungor & gungbrädor

Visst är det svårt att föreställa sig en lekplats utan gungor? En lekplats utan en gunga är helt enkelt inte en lekplats! Att gunga fram och tillbaka högt upp i luften ger en härlig frihetskänsla och de flesta barn älskar att gunga. Och det är ju faktiskt inte så konstigt, det känns ju nästan som att flyga! Här hos oss på Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av billiga gungor och gungbrädor till barn. Här kan du köpa en plastgunga, en babygunga och en stor gungställning men du hittar också repstegar och rutschbanor här. Du kan också komplettera med jordankare till en gungställning och monteringsbeslag till gunga för att det ska bli så säkert och stabilt som möjligt för ditt barn att gunga. Vi har allt som sätter guldkant på barnens härliga lekar och dessutom erbjuder vi detta till riktigt bra priser. Du beställer enkelt online i vår webbshop och får allt smidigt hemlevererat.

Gunga och babygunga – utomhus och inomhus

Gungor till barn fungerar både utomhus och inomhus. Här på Harald Nyborg har vi försökt att samla ett varierat utbud av gungor och gungställningar. Här finns till exempel säkra babygungor, klassiska platta barngungor och stabila gungställningar. Tänk bara vad populärt det skulle bli med en stor gungställning till barn och baby i trädgården eller en gunga eller babygunga ute i trädet. Innan du bestämmer vilken gunga du ska köpa kan det dock vara bra att planera var den ska stå. En gungställning tar till exempel ett stort utrymme i trädgården i anspråk. En vanlig gunga eller barngunga tar mindre plats och du kan till exempel hänga upp dessa gungor på grenar i träd men du kan faktiskt också hänga upp en gunga inomhus, till exempel i en dörröppning. Perfekt när man vill gunga en regnig dag!

Vi erbjuder också många andra uteleksaker. Varför inte komplettera gungställningen med en rutschkana till exempel? Du monterar enkelt rutschkanan på ett gungstativ och vips har du gett barnen många timmar av rolig lek. Att leka och röra sig är viktigt för att stimulera barnens motoriska färdigheter. Leken främjar också barnens kreativitet och fantasi.

Stort sortiment av gungor och gungställningar

Letar du efter en billig gungställning eller gunga har du kommit helt rätt! Här finns gungor till både små och stora barn. Har du ett litet barn kan du till exempelvis satsa på en babygunga med hög rygg och säkerhetssele och till större barn finns både vanliga gungor, som till exempel en gunga i plast med justerbara rep, och kraftiga gungställningar i pulverlackerat stål. En babygunga kan också användas med en ställning. Ta del av våra gungor och alla andra uteleksaker på Harald Nyborg – och har du riktigt tur kan du till och med hitta en gunga eller gungställning på rea här.