Studsmattor & tillbehör

Att hoppa studsmatta är roligt för hela familjen, både stora och små. Här på Harald Nyborg finns studsmattor i olika storlekar och tillbehör som till exempel kantskydd, stormankare och stegar till riktigt bra priser. Investera helt enkelt i bästa studsmattan som ger både glädje och rörelse! Dessutom har du möjlighet att beställa roliga prylar som du kan använda på studsmattan. Vad sägs om till exempel en basketkorg eller ett fotbollsmål som man kan använda för prickövningar från studsmattan? Upptäck vårt breda utbud av roliga, säkra och prisvärda produkter och beställ dem enkelt och smidigt online redan idag!

Studsmattor i olika storlekar och prisklasser

Vi erbjuder kvalitativa studsmattor från JumpXFun utformade med säkra och hållbara konstruktioner. De lockar till aktiv lek och uppskattas av både vuxna och barn. En studsmatta är ett utmärkt sätt att få alla familjemedlemmar att umgås och samtidigt röra på sig lite extra. Fundera över hur stor studsmatta som får plats i trädgården. Det finns studsmattor i många olika storlekar och vi erbjuder både stora och små studsmattor. Du kan till exempel välja en studsmatta som är 3 eller 4 meter i diametern. Är det större barn eller vuxna som ska använda studsmattan rekommenderar vi en större storlek som utan problem klarar belastningen. En stor studsmatta är också roligare att hoppa i! Tänk dock på att inte överskrida maxvikten och hoppa inte för många samtidigt. Det är också viktigt att hålla uppsikt på mindre barn när de hoppar och att aldrig lämna dem ensamma på studsmattan.

Skydd till studsmatta

Har du redan en studsmatta men sakar tillbehör och reservdelar till den kan du också hitta det här hos oss på Harald Nyborg. Ett skyddsnät och ett kantskydd till studsmatta skyddar den som hoppar från att falla av och skada sig. Här finns också stegar som gör det enkelt och säkert att ta sig upp och ner från studsmattan och med stormankare kan du förankra studsmattan i marken.

Dags att börja hoppa? Köp en studsmatta!

Överraska barnen med en ny studsmatta till trädgården men bli inte förvånad om ni vuxna i familjen använder den nästa lika mycket som barnen. En studsmatta kan faktiskt glädja hela familjen. Barn älskar att hoppa och busa på mattan och vuxna kan använda den att träna på. I en stillasittande vardag är det viktigt att uppmuntra alla former av träning! Välkommen att köpa en bra studsmatta med nät och kantskydd enkelt och smidigt på Harald Nyborg! Här hittar du snabbt en studsmatta och de tillbehör du letar efter för en rolig och säker fritid. Vi erbjuder flera olika modeller till riktigt bra priser och självklart handlar du alltid tryggt och säkert online hos oss med snabba och smidiga leveranser. Normal leveranstid är mellan 2–5 arbetsdagar. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och returrätt.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

18 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

18 artiklar

per sida