Spabad

En spabad utomhus kan du använda hela året om men alldeles speciellt mysigt är det att krypa ner i det varma vattnet på hösten eller vintern när det är kallt ute. Med en egen liten bubbelpool på altanen kan du ta ett avkopplande bad precis när du vill – ensam eller tillsammans med familj och vänner. Harald Nyborg erbjuder spabad till riktigt bra priser samt öppet köp och returrätt i 30 dagar.

Spabad till alla livsnjutare

Ett spabad är en investering som du snabbt får igen i ökad livskvalitet och många härliga stunder med familj och vänner. Visste du att ett utespa också har flera hälsofördelar? Musklerna i kroppen slappnar av, blodcirkulationen stimuleras och många upplever också att ett bad minskar stressen och förbättrar nattsömnen. Ditt välbefinnande ökar helt enkelt efter en stund i ett spabad. Den varma ångan kan också vara välgörande för en förkylning.

Uppblåsbara spabad och olika tillbehör

På Harald Nyborg hittar du uppblåsbara spabad. En stor fördel med ett uppblåsbart spabad är att de är mycket enkla att installera. Ingen montering behövs, ett uppblåsbart spabad blåser du upp med en snabb knapptryckning. Om du vill kan du också enkelt flytta ditt nya spabad och ta det med på husvagnssemestern eller till sommarstugan. Spabaden kommer i olika storlekar. Det finns spabad för 2–4 personer och spabad till 6–8 personer. Ett större spabad passar den stora familjen eller till den som gärna bjuder in vänner för att njuta en stund i poolen. Mindre spabad passar perfekt till den lilla familjen som vill lyxa till livet lite. Vilken storlek du ska välja beror alltså på hur många som vanligtvis kommer att använda det. Innan du köper ett spabad ska du också planera var det ska stå. Spabadet ska stå på ett plant underlag och det är också bra att ha tillgång till el, vattenslang och avrinning i närheten. Även ett uppblåsbart spabad måste rengöras med jämna mellanrum. Spabaden kommer med ett filter som hjälper till att rena vattnet. Filtret ska rengöras regelbundet och du behöver också tillsätta kemikalier i vattnet för att hålla det rent. På Harald Nyborg kan du till exempel beställa extra filter och ett rengöringsset. Här finns också en vattentät LED-lampa som kan lysa i sju olika färger. Perfekt för mysiga spabad i vinternatten! Det är inte heller så dumt att ställa ett bord till ditt spabad i närheten. På bordet kan du ställa något gott att dricka och äta till dina badgäster.

Spabad – erbjudande från Harald Nyborg

På Harald Nyborg finns flera olika uppblåsbara spabad. De kommer i olika storlekar, färger och prisklasser. Du beställer tryggt och säkert ett spabad i vår webbutik – alltid till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Investera i ett härligt spabad redan idag och njut av många sköna stunder i ett varmt och bubblande vatten.