Pool & bad

Tänk att ha en egen pool i trädgården! En pool där man kan svalka sig en varm sommardag, där man kan bjuda in kompisarna på ett kul poolparty och där man kan lyxa till det med ett spabad med sin partner. Här på Harald Nyborg finns uppblåsbara pooler i olika storlekar, pooler med stålramar, praktiska tillbehör och roliga badleksaker. Drömmen om en pool är inte långt bort! Välkommen att investera i en billig pool enkelt och smidigt online. Här handlar du till alltid till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Normal leveranstid är mellan 2–5 arbetsdagar.

Vilken pool är bäst?

Vilken pool som passar dig bäst beror på många olika faktorer. Vill du ha en liten pool till baby och barn är en mindre uppblåsbar pool ett bra alternativ. Den är snabb och enkel att installera och med en elektrisk pump går det på några minuter. Är ni många som vill bada samtidigt är en större pool med stålram ett bättre alternativ. Fundera alltså på hur du vill använda poolen och hur mycket plats den får ta av trädgården. Här kan du hitta både en fin barnpool med en barnvänlig design och en större pool där hela familjen får plats. Det är också viktigt att tänka på säkerheten i och runt poolen, särskilt om det finns små barn i familjen. Du ska aldrig lämna barn ensamma i eller i närheten av poolen. När sommaren är över är det enkelt att tömma ut vattnet, packa ihop poolen och sedan förvara den i ett förråd eller ett garage.

Tillbehör till pool

Med rätt tillbehör går det snabbt och enkelt att sköta poolen och hålla den ren. Du bör rengöra poolen regelbundet för att vattnet ska hålla sig fräscht och inbjudande. Tvätta poolens botten och väggar med jämna mellanrum. Till en större pool behöver du en poolpump, ett filter och klortabletter för att vattnet ska vara desinfekterat och säkert att bada i. Ett poolskydd eller lock ser till att inte löv, gräs, insekter och annat skräp hamnar i poolen. Till en stor pool kan det också vara bra att ha en stege som gör det enkelt att ta sig i och ur poolen.

Billig pool snabbt och enkelt hos Harald Nyborg

Här kan du tryggt och säkert köpa en pool. Vad sägs till exempel om en stor och stabil pool med stålram eller en liten och flexibel uppblåsbar pool som passar små barn? Perfekt en varm sommardag! Här hittar du allt, från den billigaste poolen till en större badbassäng där både barn och vuxna kan leka och svalka sig. Harald Nyborg erbjuder med andra ord ett brett sortiment av pooler och pooltillbehör som pumpar, filter och rengöringsprodukter samt roliga badleksaker som badringar, luftmadrasser, sandleksaker och vattenpistoler. Välkommen att hitta den pool som passar dig, din familj och din trädgård allra bäst hos Harald Nyborg!