Kem

Du som har en pool vet hur viktigt det är med regelbundet underhåll och att sköta om den med rätt produkter för att den ska hålla sig fin och fräsch. Här hittar du allt du kan tänkas behöva för att vattnet i poolen ska hålla sig rent längre så att du kan lägga mer tid i poolen och mindre tid på rengöring. Välj ut de produkter du är ute efter i vårt breda utbud av poolkemi och beställ online redan idag! 

KLOR OCH ANNAN POOLKEMI TILL MARKNADENS BÄSTA PRISER

I vår webbutik kan du köpa poolkemikalier av hög kvalitet till riktigt bra priser som gör det enkelt att hålla vattnet rent och fräscht. Genom att använda rätt produkter kommer du inte att behöva byta ut poolens vatten lika ofta, vilket sparar dig både tid och pengar som du istället kan lägga på roligare saker. Välj bland alltifrån snabbverkande klor och lösningar för att höja vattnets PH-värde till filterkulor, teststickor och medel som förebygger beläggningar i poolen. Vi är återförsäljare av välrenommerade varumärken såsom Waterhouse och Swim & Fun för att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg med att endast använda säkra produkter av högsta kvalitet.

 

Oavsett om du är ute efter klor för att rengöra din pool eller en produkt som ska verka i förebyggande syfte så kommer du att kunna hitta det du söker hos oss. Vi fyller ständigt på vårt sortiment med nya kvalitativa produkter och erbjuder dem självklart till marknadens bästa priser. Skulle du inte hitta de poolprodukter som du letar efter är du varmt välkommen att kontakta oss så kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa dig vidare. Välkommen att göra din beställning av klor, teststickor och andra poolkemikalier hos oss på Harald Nyborg!