Tillbehör

Drömmen om ett skönt morgondopp eller ett mysigt spabad med vännerna behöver inte vara långt borta. Här På Harald Nyborg erbjuder vi stora runda eller rektangulära swimmingpooler, mindre uppblåsbara modeller och små babypooler för de minsta i familjen.

En pool kan verkligen höja livskvaliteten och ge många roliga och härliga stunder. Har du en pool behöver du också en del redskap och tillbehör för att den ska fungera optimalt. Här hittar du ett brett urval av nödvändiga pooltillbehör som pumpar, filter och klortabletter men också roliga tillbehör som belysning, nackkuddar och leksaker.

Festlig belysning och smarta stegar

Det finns en mängd smarta och roliga saker till poolen här på Harald Nyborg. Sandfilter, pumpar och kemikaliska hjälpmedel är nödvändiga och underlättar underhållet av poolen. Du måste rengöra poolen regelbundet och det finns många smarta redskap som du kan använda för att tvätta poolens botten och kanter med. Det finns också klortabletter och rengöringsmedel för att desinficera vattnet. Du behöver också ett poolskydd eller ett poolöverdrag att täcka poolen med för att förhindra löv och annat skräp att falla ner i vattnet. En håv är också ett bra redskap att ha nära poolen. Då kan du smidigt fiska upp till exempel insekter, blad och leksaker. En stege är praktiskt att ha för att smidigt och enkelt ta sig i och ur poolen. Nu har vi nämnt några produkter som du behöver för att sköta poolen, men det finns också många roliga tillbehör. Vad sägs om att montera belysning i poolen eller installera en ljusshow som skiftar i olika färger? Vårt lyxiga vattenfall med belysning kommer att skapa ett festligt blickfång och göra succé under många härliga sommarnätter. Swim & Fun soluppvärmare är inte heller så dum att satsa på. Den kan nämligen höja temperaturen på vattnet med några grader. Poolvärmaren ser ut som en matta med en slang och är enkel att montera och lika enkel att sedan fälla ihop och förvara. En utedusch kan också vara smart att installera nära poolen. Då blir det enkelt att skölja av sig både före och efter badet.

Praktiska och roliga tillbehör till bubbelpool online

Oavsett om du behöver ett nytt filter till din pool eller om du letar efter stämningshöjande belysning för romantiska kvällsbad har du hamnat helt rätt. Hos oss på Harald Nyborg hittar du alla spa- och pooltillbehör du behöver för att hålla vattnet rent och poolområdet snyggt och säkert. Här finns batteridrivna magnetlampor med fjärrkontroll som fungerar i vatten och här finns praktiska badstegar, effektiva poolvärmare och bekväma huvudstöd med kopphållare. Letar du efter lekfulla saker som en uppblåsbar flamingo med flaskhållare så har vi det också! Vårt sortiment av pooltillbehör är en blandning av roligt, nödvändigt och praktiskt. Vi erbjuder alltid riktigt bra priser och ibland kan du till och med ha tur och hitta bubbelpool och tillbehör på rea.!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

26 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

26 artiklar

per sida