Nappar & Bitleksaker

Är du på jakt efter nya nappar och bitleksaker till din baby? Då har du hamnat helt rätt. Dessa små prylar som tenderar att försvinna i tid och otid, men som kan vara en livsviktig tröst eller lindring för barnet i olika situationer. Många barn älskar nämligen sin napp och det kan vara det enda som hjälper för att få dem att lugna ner sig eller somna. Bitleksaker i sin tur erbjuder lindring för ömma tandkött där små nya tänder håller på att växa fram. Här har vi samlat alla bitleksaker och nappar från olika varumärken som samtliga är utformade efter barnens behov och säkerhet. Du hittar nappar för olika åldrar i en mängd lekfulla färger och mönster – ofta i flerpack för att minska risken för de där katastrofala stunderna när nappen plötsligt är borta och barnet är otröstligt. Så bunkra upp med babyprodukter hos oss på Harald Nyborg och se fram emot en härligare och smidigare vardag för dig och ditt barn.

NAPPAR OCH BITLEKSAKER TILL BRA PRISER

En napp är tänkt att användas för att förlänga mellanrummen mellan det lilla barnets måltider, men för många är den också något som hjälper barnet att somna själv eller somna om ifall hen vaknar på natten. De bör inte användas i mer än några månader, och då och då bör du koka dem för att bli av med bakterier. Så när det är dags att införskaffa nya nappar hittar du flera modeller för olika åldrar att välja mellan här på Harald Nyborg. I samma kategori som våra lekfulla och säkra nappar har vi även samlat ett prisvärt utbud av praktiska bitleksaker. De fungerar både som hjälpmedel och leksak för de små då de är roliga att greppa och titta på, samt sköna att bita i när tandköttet börjar klia på grund av tänder som växer fram. Många bitringar är dessutom fyllda med vatten för att kunna kylas i kylskåp och på så sätt erbjuda barnet extra skön lindring och svalka vid tandsprickning. Alla våra babyprodukter är självklart tillverkade av säkra och kvalitativa material som är anpassade efter små barn. Det är dock viktigt att alltid kontrollera de produkter som ditt barn använder vid jämna mellanrum för att säkerställa att alla delar sitter som de ska och att deras små tänder inte har bitit loss något.

KÖP BITLEKSAKER OCH NAPPAR FÖR BABY PÅ HARALD NYBORG

Oavsett om du är ute efter ett gäng färgglada nappar att fördela i skötväskan eller vid barnsängen, eller sköna bitleksaker för barnets tandkött så hittar du rätt produkter hos oss på Harald Nyborg. Här har du också möjlighet att beställa praktisk flaskrengöring som är speciellt framtagen för barnets nappflaskor. Det rengör flaskan på ett skonsamt och säkert med hjälp av naturliga enzymer och är allergivänligt, dermatologiskt testat och utan färgämnen och parfym. Perfekt när du vill få bort rester av mjölk, välling, juice och babymat på ett säkert och miljövänligt sätt! Välkommen att göra din beställning hos oss på Harald Nyborg idag!