Halloween

På Harald Nyborg älskar vi högtider – och Halloween är inget undantag! Därför är vi glada och stolta över att kunna presentera vårt breda utbud av dekorationer som säkerligen kommer att skapa den rätta halloweenatmosfären. Bygg en egen kyrkogård i trädgården, dekorera fönstren med spindelnät eller lys upp terrassen/uteplatsen med värmeljus eller ljusslingor i stora pumpalyktor. Häng upp skelett, stora spindlar eller spöken i träd och buskar, eller placera dem inomhus för en extra spöklik känsla. Klä ut dig med vårt halloweensmink, läskiga tatueringar, fejkblod eller olika skrämmande hårdiadem för att skapa en häftig outfit till halloweenfesten. Bara fantasin sätter gränser när vi firar halloween!

SKRÄMMANDE TILLBEHÖR TILL HALLOWEEN

Halloween är en högtid som firas den 31 oktober och vi i Sverige, men också resten av världen, har inspirerats mycket av USA när det kommer till dekorationer och utklädnad. Från början är det dock en irländsk högtid med hedniska rötter som tog sig till USA med irländska emigranter för länge, länge sen. Där kom högtiden att bli en skräckfest där en blandning av humor och läskigheter bjuder in till imponerande dekorationer och häftiga maskeradfester. Precis som i USA gillar vi i Sverige också att gå från dörr till dörr och fråga om ”bus eller godis” iklädda skrämmande utstyrslar med fejkblod i ansiktet och vampyrtänder i munnen. Allt du behöver för att skapa en fantastisk halloweenoutfit eller pimpa ditt hem på ett superläskigt sätt hittar du här på Harald Nyborg. Du kan till exempel klicka hem en låtsashjärna där du kan skapa roliga eller läskiga figurer, vilket blir ett perfekt pyssel för både barn och vuxna inför Halloween. Eller varför inte köpa ett kit med flugor, myror och maskar så att du kan pynta hemmet på ett sätt som får vem som helst att komma i mysryslig stämning? Du kan även skapa dina egna dekorationer med väldigt enkla medel. Du kan till exempel måla med filmjölk på dina fönster inför halloween om du vill skapa häftiga kreationer som syns både från insidan och utsidan av hemmet. Skapa till exempel ett spindelnät med hjälp av lite maskeringstejp eller måla med filmjölken på frihand om du vill låta kreativiteten flöda fritt. Eller klipp ut ett spindelnät av en helt vanlig sopsäck som du sen kan tejpa upp på väggen eller hänga i snören från taket! Du hittar såklart både penslar för filmjölksmålningar och sopsäckar för att skapa läskiga spindelnät i vår webbutik!

FIRA HALLOWEEN TILLSAMMANS MED HARALD NYBORG

Oavsett vilken stämning du vill skapa inför halloween så gör du det enkelt med tillbehören från oss på Harald Nyborg. Vi vill att du ska kunna ge din kreativitet och fantasi fritt spelrum och förvandla dig själv eller ditt hem till precis det du önskar. Det spelar ingen roll om du är bjuden på halloweenfest och vill hitta produkter som kan hjälpa dig att sminka dig eller klä dig på ett läskigt sätt, eller som du själv ska bjuda in till maskerad och vill förvandla hemmet till en riktig skräckgrotta. Vi hjälper dig!